Mit akar vajon Stohl bejelenteni? Tipped van?
Figyelt kérdés
Szerintem valami Lacival történt.2011. ápr. 7. 19:30
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, tippem sincs. Azt mondta, hogy eddig még ilyen soha nem történt húúúúhaaa. Gondolod, hogy Lacival van valami? Én nem hinném, mert reggel visszament, azt mondták. De mindjárt úgyis kiderül. Bár van egy olyan érzésem, hogy ezt csak kicsit felfújta a kis Buci. De ne legyen igazam, várom az izgalmat:)
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is volt tupír benne, a nézettség miatt.
2011. ápr. 7. 19:35
3/9 anonim válasza:
Remélem azt, hogy mégis bevonul a börtönbe...
4/9 anonim válasza:
Valami olyat mondott most,hogy "láthatják hogyan szorította sarokba Alekosz és Éva Erzsit,és ezzel az eseményeket",vagy valami ilyesmi volt. Szerintem semmi különös nem történt,csak felfújja,hogy mindenki kíváncsi legyen.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon drámai volt Buci..
6/9 anonim válasza:
Szerintem valami a Lacival lesz kapcsolatos.
7/9 anonim válasza:
Na, hát ennyi, Laci elmegy. Jobb is lesz így neki.
8/9 A kérdező kommentje:
Bejött az érzésem. Hirtelen mikor elkezdett sírni azt gondoltam, hogy elvesztette az anyukáját, de akkor szerencsére nem. :)
2011. ápr. 7. 20:10
9/9 anonim válasza:
már 1 hete sakkoztunk vajon hogy is lesznek a párbajok met marhára nem passzol a hátralévő idő+bent lévő játékosok száma, de igy hirtelen minden megoldódott,mehet a megszokott szerint, 5 játékos van 4 hét még a játékból,az 2 párbaj és marad a 3 finalista... talán tudták előre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!