Mi történt a Tinimamikban Farrah barátjával?
Már nagyon régóta nézem a sorozatot, viszont azt a részt nem láttam, amikor Farrah volt terhes. Már csak azokat a részeket láttam, amikor Sophia megszületett. Most láttam egy újabb részt, és az elején volt "az előző rész tartalmából".
Ott mondta Farrah, hogy Sophia apja (Derek) meghalt. De nem tudom, hogy születése előtt, vagy után.
Írja le légyszi valaki, hogy mi történt! Köszi!
Nem tudni többet, mert azt nem mutatták mikor ez történt. Egyszer csak előhozta Farrah a pszichiáternek, hogy meghalt a lánya apja. De addig erről szó sem volt. Amúgy nagyon zavaros az egész, mert még a várandós tinikben az volt, hogy a sráctól eltitkolta, hogy terhes, és tényleg úgy is tűnt, mintha nem tudna róla, igazából később már nem is beszéltek Derrekről, aztán most a tinimamik 2. évadában, mikor találkozik Derrek nővérével, a bszélgetésből az derült ki, hogy mégis tudott. Mert valami ilyesmit mondott, hogy Derrek fel nagyon szerette őt (Farrah-t), és fel akarta vállalni a gyereket, még akkor is, ha mégsem az övé. Szóval érdekes...
Szerintem nagy kamu az egész. :)
Akkor nem csak nekem nem tiszta a dolog. A várandós tinik Farrah-s részét nem láttam, de tegnap a 2. évadból láttam azt a részt, amikor a pszichológussal beszél...ott hallottam először Sophia apjáról bármit is.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!