Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lattatok milyen borviragos az...

Lattatok milyen borviragos az Eva anyjanak arca?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ezzel az okos kijelentéseddel bebizonyítottad, hogy semmiben sem vagy különb azoknál a birkáknál, akik a Gigi szüleit szidták. Erre nem lennék büszke a helyedben.
2011. ápr. 7. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Tudod kérdező nem kell ahhoz Éva-fannak lenni, hogy egy ilyen kérdés kiverje a biztosítékot. Ha Gigi, Laci vagy bármelyik anyjáról írtad volna, ugyanez lenne a véleményem. Viszont pont te vagy az, akiből az Éva-utálat beszél.

"Megallapitottam es ha nem is tudtam volna hogy ki,akkor is leri rola hogy pial."

Ha nem tudtad volna ki az, lehet, hogy akkor is megállapítod ugyanezt, de hogy akkor nem írod ki a kérdést, az tuti!

2011. ápr. 7. 09:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért ugye az tény, hogy mikor a Rácz testvéreket ócsárolják a származásukból kifolyólag, akkor nyilvánvalóan a szüleiket is szidják, pedig róluk sem tudnak többet.
2011. ápr. 7. 10:33
 14/22 anonim ***** válasza:
08:58 -igen ,büszke vagyok arra amilyen vagyok.Te mitől vagy különb bárkinél is,hogy alkothatsz véleményt valakiről ha azt nem is ismered?Ha nem vetted volna észre a Gigit és szüleit már hónapok óta csak sérelmezik.Most a napokban meg megjelent egy cikk Éváról és a szülei rögtön ügyvédhez futkároznak,erről ennyit.Erre értettem ,hogy miért?Netán csak Gigi szüleit lehet bántani?De ha te ennyit nem fogsz fel akkor nagyon sajnállak.
2011. ápr. 7. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Mutass már egy linket! Látatlanból megsúgom különben, hogy piros nagyon sokmindentől lehet az ember arca, orra. Kapásból a mamám jut eszembe, akinek nagyon komoly baja van a bőrével, nap nem érheti, állandóan fennáll az esélye annak is, hogy elrákosodik a bőre, és képzeld egyáltalán nem fogyaszt alkoholt most sem, és az elmúlt 75 évben sem.

Nekem rögtön kipirosodik, kicsattog a bőröm, ha olyat eszek, amire érzékeny vagyok (jó sok ilyen van) és én sem alkoholizálok... elképesztő, ugye?

2011. ápr. 7. 11:01
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
78%! Nem én vagyok az, aki nem fogja fel a dolgokat. A kérdés Éva anyukájának az alkoholizálására utal,arra irányul, hogy jót röhögjünk azon, hogy az alma nem esett messze a fájától, és élvezkedjünk ezen. Nem arra, hogy kik fordulnak ügyvédhez, meg hogy kiről mi jelent meg! Úgyhogy erre felesleges kitérni. Lehet, hogy sokan szidják Gigi szüleit is, de az éppúgy undorító dolog, mint most ez, és már ne is haragudj, de milyen óvodás gondolkodás az, hogy ha "nekik lehet akkor nekünk is"? Pont hogy Gigi szüleit sem kéne bántani, ezzel csak leereszkedsz ugyanarra a szintre. Most tényeg erre vagy olyan büszke?
2011. ápr. 7. 11:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Tenyleg,mar egy jopar honapja egyebet sem lehet olvasni a gyakorin hogy a Raczok ciganyok stb.En csak megallapitottam hogy valoszinu az anyja is pial.
2011. ápr. 7. 11:39
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Kimondtad a kulcsszót: VALÓSZÍNŰ! Tehát egyáltalán nem biztos, csak mivel az Éva édesanyja, könnyű volt ezt feltételzni.

Elmondanám, hogy egy kolléganőmnek pont ilyen borvirágos, kivörösödött az arca mindig, pedig még fiatal, 28 éves, és alkoholt csak ritka alkalmakkor fogyaszt. Csak ilyen a bőre. Úgyhogy ez semmit nem jelent.

2011. ápr. 7. 11:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Na és aki allergiától szenved, már pedig most, a fák virágzása idején azoknak bőven van erre alkalmuk, ki szokott vörösödni az orruk, arcuk.
2011. ápr. 7. 12:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Attol hogy piros az arca, nem azt jelenti hogy iszik, hanem betegségre is utalhat !
2011. ápr. 7. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!