Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem fogja VV Laci megerőltetni...

Nem fogja VV Laci megerőltetni magát?

Figyelt kérdés
Nézem az online adást, Béci fát vág, Jerzy és Alekosz a kajával foglalkoznak, a lányok a tűznél ülnek, Laci meg magyaráz... -.- Tegnap is ugyanezt csinálta, mikor takarodik már haza??? Ennyire semmirekellő embert én még nem láttam! Most is a kajára vár, pedig nem tett érte SEMMIT, nézi ahogy helyette dolgoznak a többiek... SZÁNALOM, alig várom hogy láthassam, ő hogy fog szerepelni a bátorság próbán, remélem vmi iszonyat nehezet kap... és persze azt mégjobban várom, hogy kiessen!!
2011. ápr. 5. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

pfff.. kérdező, hogy lehet valaki ennyire szemellenzős, rosszmájú és igazságtalan, mint te ?

azzal semmi gond, hogy nem szereted, de ha észrevetted volna 4 hónapja főz meg takarít a többiekre (persze nem csak ő ) , többek között Évára meg Alekoszra akik két fűszálat nem szoktak keresztbe tenni a házimunkában... Főztél, mostál, takarították egyébként már 16 emberre ??

Neked László a semmirekellő ????

Egyébként a te bajod, ha előítéletes és rosszmájú vagy, magadat minősíted. Rólad is így kéne hogy beszéljenek és gondoljanak az ismerőseid, mint ahogy te gondolkodsz a lakókról... Akkor biztos máshogy gondolkodnál.

lepontozhatsz egyébként.

2011. ápr. 6. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
kössz, de nem kell az engedélyed ahhoz, hogy lepontozzalak;)
2011. ápr. 6. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
én ugyanígy vagyok azzal a buta alekosszal is.. remélem mennek mind2-en haza nemsokára
2011. ápr. 6. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Elsővel egyetértek!

Nem Laci az, aki semmirekellő a villában!

2011. ápr. 6. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Én így vagyok az összessel, aki ebben a bugyuta műsorban részt vesz, vagy nézi:D Inkább foglalkozz a saját dolgoddal, ne ilyen hülyeségeken idegesítsd magad.
2011. ápr. 6. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Én a kérdezővel értek egyet! :)
2011. ápr. 6. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Elsőnél a pont!Úr isten,most mi lesz,ha Laci egyszer nem csinál semmit?!szánalmas,h vki ezen lovagol!
2011. ápr. 6. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Neked teljesen mindegy, mit csinál, akkor sem szeretnéd. Ha hallgat az a baj, ha magyaráz az is baj. Mégis, szerinted mit kellett volna tennie?
2011. ápr. 6. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem hogy megerőltetés nélkül fog kiesni az első párbaján.Ha minden igaz, Alekosz fogja elintézni.
2011. ápr. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!