VV Anikó Baján lakik, vagy csak Baján született, de Pesten lakik?
Figyelt kérdés
Azért mert még sosem láttam Baján,és rajtam kívül még rengetegen nem ismerik,még csak látásból sem.2011. ápr. 4. 22:48
1/8 anonim válasza:
Baján lakik, de nem ott nőtt fel. Azért nem ismerik a helyiek.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Senki nem ismeri,legalábbis nagyon sokan nem az biztos.Azért nem értettem,hogy miért mondják hogy bajai,talán Baján született,de elköltöztek kis korában.
2011. ápr. 4. 23:03
3/8 anonim válasza:
Még amikor a VV indult akkor ha rákerestél Anikó teljes nevére akkor a találatok között volt egy apróhirdetés, amiben ő vállalt korrepetálást iskolásoknak 500 ft / óra áron :) De azóta már eltűnt a netről ez. Ott volt a telszáma is de nem jegyeztem meg :D
Meg asszem Kiskőrösre járt gimibe és mintha Kecelhez is lenne köze.
5/8 A kérdező kommentje:
Most olvastam hogy Kiskőrösön járt középiskolába,ott érettségizett.Meg lakott Mohácson,meg Kecelen is.Most meg állítólag Baján.
2011. ápr. 5. 08:37
6/8 anonim válasza:
Kiskőrösön járt gimibe, van is róla tablóképem!
7/8 anonim válasza:
Ja Kecelen lakott és Kőrösre járt gimibe (alattam 1 évvel).Aztán gimi után költözött Bajára úgy tudom.
8/8 anonim válasza:
Az anyukája Bajától 7km-re Vaskúton lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!