Gigi-Éva párbaj. Szerintetek is csalás volt?
Rühellem az Évát. Mikor megtudta, hogy nyert milyen rohamot kapott már. Olyan kíváncsi lettem volna mit csinál ha veszít..talán még az idegosztályon kötne ki.
Ha nem mutatták volna meg a képet, simán Gigi nyert volna!
Velem is az volt mint az egyik ellőtem válaszolóval!
Miután megmutatták a képet szavaztam GiGi re és valami "hiba" miatt a szavazatomat nem tudták felhasználni! És 2x is megprobaltam más-más telefonról.
Szemetek de nagyon!!!
Soha többet nem nézek VV-t. Hogy lehetnek ekkora mocskok?
Úgy látom sok embernek megmozgatta a fantáziáját a téma, ezért én is "papírra" vetem gondolataimat.
Magam is meglepődtem, amikor párbaj közben bedobták a pillanatnyi állást, mert az ilyen esetek erősen torzítják a végeredményt, de az RTL reakciója még jobban meglepett.
"Szerkesztői döntés volt a fantomképek felfedése a legutóbbi Éva-Gigi párbajon, amire egyébként már korábban is volt példa a ValóVilág történetében. Ahogy a műsorban is elhangzott a szoros állás miatt döntöttünk úgy, hogy megfordítjuk a képeket és még egy utolsó lökést adunk a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvencük helyét a Villában. Nem ellenkezik a szabályokkal és a jövőben is előfordulhat hasonló helyzet. Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtunk mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek. A végjáték során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy valóban azok legyenek a Villában, akiket a nézők többsége támogat." – írja az RTL Klub a nyilatkozatban.
Ebben csak a "nézők többsége támogat" ragadta meg figyelmemet, mert úgy tudtam, hogy csak a szavazatok száma számít. A kettő viszont köszönő viszonyban sincs egymással, hiszen a legelső csak akkor teljesülhet valamelyest, ha minden számról csak egy SMS-t lehet küldeni. Jerzy és azért ment be a villába, mert több néző támogatta mint Gombit annak ellenére, hogy ő több szavazatot kapott. Akkor most ki is ment vissza a villába, akire többen szavaztak, vagy az aki több szavazatot kapott ?
Nagyon érdekes az is, hogy sok "matematikus" vette a fáradtságot és modellszámításokkal bizonyította, hogy az utolsó 15 percben lehetetlen megfordítani 10%-s különbséget. Ez csak akkor lehetséges, ha nagyon alacsony a részvétel és a másik fél szavazói passzívak maradnak, de az RTL kommunikációja rekordokról, hatalmas csatáról beszél. Nagyon sántít itt is a dolog !
Van még érdekesebb is, ha az egész mondatot megvizsgáljuk "A végjáték során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy valóban azok legyenek a Villában, akiket a nézők többsége támogat." Akkor megint nem értem, hogy miért mutatták meg, hiszen ezzel pont ez az általuk fontos kívánalom nem fog teljesülni, mert nem kapnak pontos képet a valós támogatottságról. Nem véletlen, hogy bármely választás vagy szavazás alkalmával az urnák lezárásáig nem hozzák nyilvánosságra a részeredményeket, mert annak ismeretében manipulálnák az eredményt, tehát nem a valós támogatottságot mutatná a végeredmény, magyarul csalás történne.
Itt ezt a nyilvánvaló csalást úgy állítják be, hogy ezt a szabályok lehetővé teszik. Az a gond itt az RTL ValóVilágában, hogy már nem először bebizonyosodott nincsenek is szabályok, itt egyetlen szabály létezik A PROFIT MINDENÁRON !
Az RTL nyilatkozata helyesen így hangozna: A végjáték során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy valóban azok legyenek a Villában, akiket több pénzes néző támogat !
Forrás: [link]
tényleg egy nagy undoritó csalás volt.kizárt hogy 10%-ot behozott éva.direkt azért csinálták ezt hogy többen nézzék.
én már nem nézzem olyan sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!