Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kié lesz a következő párbaj?

Kié lesz a következő párbaj?

Figyelt kérdés
Szerintem Alekosz-Laci :)
2011. ápr. 3. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Rácz mondta Aleknak,hogy most már ne tegyenek egymásra,mert a Rácz finalista akar lenni!
2011. ápr. 3. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Gondolom,hogy azért mondta ezt a Béci,mert fél Alektól!

Nagyon jó tudja a Béci,hogy Alekosz leverné a párbajon!

A többi embertől nem tart...

Viszont én ugy gondolom,hogy Anikó--Jerzy párbaj lesz a következő:))

2011. ápr. 3. 23:17
 13/13 anonim válasza:
Szerintem Éva a Bécire fog tenni, mert nem szeretné ha Jerzyt kivinné valaki párbajozni előle, mert tudja hogy csak ellene lenne esélye visszajönni és mivel Éva védett, Jerzynek bent kell maradni még egy kört. Évának nagyon jól jönne ha Béci lenne a kiválasztott, mert egy nála erősebb személyt vinne párbajozni vagy az Anikó, vagy az Alekosz. Nem lepődnék meg ha megpróbálná Anikót és Alekoszt meggyőzni hogy a Bécire rakják hárman a jelet. És valami olyan szöveggel etetné be Alekoszékat, hogy itt az ideje hogy végleg leszámoljanak a Ráczékkal, vagy valami hasonlóval.
2011. ápr. 4. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!