Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Honnan tudta Éva, hogy Gigi...

Honnan tudta Éva, hogy Gigi vezetett? Miért mutatták meg idő előtt a képet?

Figyelt kérdés
Most túllőttek a célon az RTl klub, annyira befolyásolta a győzelmet Évának. Csak nem csókos?
2011. ápr. 3. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Hajra EVA!
2011. ápr. 3. 21:47
 12/24 anonim válasza:
Valaki leírná, hogy miről maradtam le???
2011. ápr. 3. 21:48
 13/24 anonim ***** válasza:
BUNDA
2011. ápr. 3. 21:48
 14/24 anonim válasza:
20%

"Valaki leírná, hogy miről maradtam le???"

Kérlek szépen nem sokrol maradtál mindössze csak egy nagy bundárol (megjegyezném évának drukkoltam)

2011. ápr. 3. 21:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Amíg a stúdióból kiér az "utcára", kb. száz emberrel találkozik, akik közül bárki elmondhatta neki, hogy nem ő vezetett, ill. mi volt az állás közben.
2011. ápr. 3. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Bunda, nem bunda, ki a francot érdekel? Egy szavazatot nem küldtem, de most rohadtul örülök, hogy Éva bent van. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki fogja megnyerni ezt az egészet, csak annyi, hogy szórakozzak a műsoron.
2011. ápr. 3. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:

A képeket eddig is megmutatták...és ahogy először van az a képek sorrendje azon már nem változtattak...ennyi az egész... nem védem amúgy a vv-t tényleg bunda...

Évaaaa (Y)

2011. ápr. 3. 21:54
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
végig a második fantomkép vezetett, az utolsó pillanatban váltott át, mikor mutatták, hogy ki nyert. szerinted éva elfelejtette, hogy a második fantomkép vezetett egyszer 10%-al is? mit nem lehet ezen érteni?
2011. ápr. 3. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Azért mutatták meg a nézőknek hogy ki vezetett, mert tudták hogy Évát többen szeretik, csak túl lazára vették a dolgot, és majdnem kiesett. Ez nem feltétlen volt bunda, bár lehetséges hogy nem volt tisztességes a többi kiesettel szemben, viszont ugyanannyi esélye volt Giginek nyerni mint Évának. Csak hát nem úgy alakult... :) Én nagyon örültem az eredménynek.
2011. ápr. 3. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Így van. A második megmutatásnál a Gigi-rajongók láthatták, hogy Éva jön fölfele, mégsem szavaztak. Ennyi. Évának nagyobb a tábora, csak elbízták magukat.
2011. ápr. 3. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!