Szerinted melyik a mostani legjobb zenecsatorna?
Hát sztem mind bűnrossz, ami nekünk van.
MTV: MUSIC tv... de akkor miért nincs zene szinte sose, csak idióta realityk??? Oo
VIVA: eddig akárhányszor odakapcsoltam, SP volt, amúgy is csak az idióta magyar celebeket interjúvolják, vagyis hetente ugyanazokat. A zenei kínálat kimerül ugyanabban a 10 számban, a műsorok nem kötnek le, talán ha 12éves lennék, esetleg.
MIX TV (vagy olyasmi): még ez talán a legjobb, de elég sok ratyi szám megy, viszont legalább zene, háttérzajnak pont jó.
Meg van valami francia csatorna: ezen lehet a legjobb számokat elcsípni, csak sajnos minden 2. francia popszám, amitől herótom van. Szeretem a francia nyelvet, de énekelve inkább nem kérem, meg a szövegek is idióták nagyon. XD
Ja meg nóta tévé, múltkor sikerült egyhuzamban elfogni britney hit me baby-jét, meg valami backstreet boys számot, szóval ezt se kérem, anno is utáltam őket, mikor még menő volt. :D
Az MTV2 meg rock vagy hogy hívják jók (voltak leglaábbis), de sajnos nincs a csatornalistánkban. :D
nekünk van
-music chanel-egész jó,talán ez a legjobb
-music chanel(románul v hogy)-tűrhető
-U tv-sztem ez is román-ez is egész jó
-h!t -régebbi számok mennek
-valami rhv vagy nemtudom:D-itt is régi számok meg még a music mix
(digink van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!