Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sose szabadulunk meg Tordastól...

Sose szabadulunk meg Tordastól? (VV Ildi)

Figyelt kérdés

Komolyan annyira szánalom ez a nő:D

(jelentkezett a csillag születikbe)

Annyira oda van a szavalásával, de ezt kb bárki megtudná csinálni aki legalább az érettségéig eljutott.

Az hiányozna ha a BK-ban is szerepet kapna, szerintem drasztikusan csökkenne a nézettség:D

Komolyan a szánalom már nem kifejezés erre a nőre.

2011. ápr. 1. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled.

:D

2011. ápr. 1. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
kivagyok ettől a nőtől :D fújj de utááloom!!! :D
2011. ápr. 1. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

én már-már nagyon sajnálom ezt a csajt, hogy ennyire erőlködik. de most komolyan senki nem mondta már meg neki, hogy neki ez az egész nem való? se a VV, se a színészkedés, sem a csillagszületik... miért nem nyugszik bele? nem értem de komolyan mit akar. az emberek csak kiröhögik.

remélem ezt a hírt a Villalakóknak benyomják, had röhögjenek ők is XD

2011. ápr. 1. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Rettentően primitiv és mindenáron CELEB akar lenni, de még beszélni se tud, szánalmas.
2011. ápr. 2. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kidobta zsűri a Csillag születik válogatásán, mert rémesen monoton hangon beszélt és unalmas volt. Mint a VV-ben is.
2011. ápr. 3. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!