Jezy mi alapján hiszi azt hogy ő olyan erős lett hogy Évát is kint hagyná meg Anikót? Azért mert Alekosz megtanította normálisan beszélni, és most beképzeli magának hogy ő milyen erős?
:D
Mindig azt hangoztatja hogy Éva nem merte kivinni mert fél tőle hogy ő erős.
Azt is mondja Giginek hogy ő nagyon erős meg stb...
Kiváncsi leszek rá hogy milyen pofát fog vágni amikor Éva kint hagyja Gigit vasárnap.
Akkor is azt fogja gondolni hogy ő milyen erős, és Évát is kint hagyná?
Amikor nála Gigi azért erősebb.
:D
Mert buta. Nem kicsit.
Amit ő csinál, az még mindig nem rendes beszélgetés, mert nincs mögötte igazi tartalom. Inkább hablatyolás.
Mert azt hiszi hogy azért mert az utóbbi 1-2 hétbe csinált is valamit akkor egyből megerősödik.
Közben a nézők viszont elkönyvelnek általában maguknak egy kedvencet és az mellet ki is tartanak, ez a 1-2 hét nem oszt nem szoroz Jerzynél szerintem.
Igen.
Űgy tünik , hogy a következő párbaj Anikó és Jerzy közt lesz, szerintetek ki menne vissza?
Én szerintem tuti Anikó!
Szerintem Jerzy ezt a nem mertél kihívni dolgot azért hajtja Évának, mert most be van tojva hogy Gigi kint marad. Jerzy buta, képes lenne magát kiejtetni, csak hogy Gigi maradhasson.
Erősödni nem éppen a beszéde miatt erősödött, hanem a jótékonysági héten előtérbe került hogy milyen nehéz sorsa volt gyerekként, és ez sok embernek szimpatikussá tette, ez tény. De annyira nem lett erős, hogy legyőzze Évát vagy Anikót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!