Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a kedvenc sorozatod?

Mi a kedvenc sorozatod?

Figyelt kérdés
ha ráéersz le tudod írni, miről szól?
2011. ápr. 1. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A szerelem rabjai

A film ismertetése: Tucatnyi ellenség tör a befolyásos üzletasszony és farmtulajdonosnő, Paz Achaval Urien (Soledad Silveyra) életére. Juan Manuelt (Osvaldo Laport), egy egyszerű, vidéki férfit pont egy ilyen pillanatban sodorja a sors Paz mellé és megmenti az életét. Bár a hálás nő ajánlatát, hogy álljon be hozzá testőrnek akkor nem fogadja el, hamarosan ismét összetalálkoznak. Minden társadalmi különbség ellenére mindkettőjükben romantikus vonzalom ébred. Paz korábbi testőre, Nicholas Pacheo (Sebastian Estevanez) gondjaira bízza elkényeztett és szeszélyes, ámde gyönyörű lányát, Barbara Bazterricát (Melina Petriella). A két fiatal az első napok összetűzései után már szívesen közeledne egymáshoz, közbelép azonban az ármánykodó Tatiana (Gimena Accardi), aki megpróbálja megszerezni magának a jóképű Nicholast.

2011. ápr. 1. 20:25
 2/11 A kérdező kommentje:
furcsa de ezt én s szoktam nézni
2011. ápr. 1. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Magyarország nemzeti parkjai
2011. ápr. 1. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem skins - [link]
2011. ápr. 1. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Több is van amit szívesen néztem, most legutóbb a Szerelem nevében volt.

De amúgy szeretem:

-Született feleségek

-Jóbarátok

-Bűbájos boszorkák

-Merlose Place

Bármikor meglátom ezek közül valamelyiket, akkor szívesen újranézem a részeket.

2011. ápr. 1. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezüst Nyíl (Ginga Nagareboshi Gin) Van egy akita medvevadász kiskutya, majd egy napon a vadkutyákhoz csatlakozik hogy megölje Álmatlant, a gyilkos óriás grizzly medvét (ennyi dióhélyban)

Ennek a folytatása a Ginga Densetsu Weed, amikor Ezüst Nyilat fogságban tartja egy nagy német dog, és a fia menti meg (bár hogy nem tudta Ezüst Nyíl legyőzni a kutyát, amikor a medvét simán kinyírta, az rejtély)

2011. ápr. 1. 23:57
 8/11 anonim ***** válasza:

kép Ezüst Nyílról: [link]

Mégegy, GDW-ből: [link]

A fia, Weed: [link]

A kutya, aki Ezüst Nyilat elrabolta: [link]

A medve: [link]

GDW-ben egy mutáns szörny: [link]

2011. ápr. 2. 00:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Dokik (Scrubs)

Egy kórház mindennapjait mutatja be egy a sorozat elején ott kezdő fiatal orvos Dr.John Dorian (J.D)szemszögéből aki az egész film alatt mint egy narrátor is beszél. Vígjáték, nagyon vicces, és imádom szinte az összes szereplőt, főleg J.D-t, Turk-öt, na és persze Dr.Cox és Dr. Kelso is a kedvencem meg a lányok is Eliott és Carla, jaj és persze a MINDENES na az csúcs amit J.D-vel művelnek, elmagyarázni jobban nem tudom meg kell nézni, nagyon jó sorozat volt (nekem a 8.évaddal befejezettnek is tekintem)

2011. ápr. 2. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Barátok közt, Árva Angyal
2011. ápr. 2. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!