Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vv Éva taktikai választása vv...

Vv Éva taktikai választása vv Gigi volt mi volt a taktika?

Figyelt kérdés

-ha Éva nyeri a párbat ugye védett lesz és a következö párbajon Alek-Laci párbajozik,majd megint Éva és akkor viszi ki "erzsit".

Ti hogy látjátok?

2011. márc. 31. 09:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerintem Jerzy az Anikónak maradt meg , és Anikó kint is fogja hagyni!
2011. márc. 31. 09:23
 2/25 anonim ***** válasza:
Addig még sok víz lefolyik a Dunán! Mindenesetre ez lehet a taktikája, csak szerintem Béciék is taktikázni fognak, és nem Alekot küldik ki jövőhéten, hanem Anikót. Anikó pedig ki ellen jöjjön vissza? Béciék most gyengíteni akarják a hármast, és Anikó a leggyengébb onnan.
2011. márc. 31. 09:24
 3/25 anonim ***** válasza:
Aha, szerintem is! Anikó Jerzy, majd Éva Laci, és a végére lenne jó Anikó Béci!
2011. márc. 31. 09:26
 4/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem rossz húzás volt, Éva veszít majd, mert Gigire szavaznak "erzsi" és Béci rajongói, Évára meg csak Akekosz rajongói.
2011. márc. 31. 09:35
 5/25 anonim ***** válasza:
38%
Alekosz mondta, ha 2 párbajból visszajött az Éva győztesen, akkor azért elképzelhető, hogy a 3-at is megnyeri. Úgy legyen...
2011. márc. 31. 10:00
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Viszont Olivér embereiről sem kéne megfeledkezni! Attól hogy kiesett, még az Ő táborát erősítik! És azok Alekék!
2011. márc. 31. 10:04
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem Oliver mar el van felejtve,foleg hogy csalodast okozott a rajongoinak.
2011. márc. 31. 11:27
 8/25 anonim ***** válasza:
22%

kb. olyan "taktika", mint Olivérnek, Béci kihívása.

...és az eredménye is azonos lesz!

(... ismerve azt a tényt, hogy Éva a villában tett kijelentéseivel, ismert és a pénz nem számít kalibelű "híres" emberkékre,

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=-BOzsomXK7U&feature=player_em..

...akik bosszút forralva, csak azért hogy lássák a képét amikor megtudja, hogy nincs vissza út a "kocsmába" nem sajnálnak 3-400 ezer Ft-ot sms-ekre költeni! ugyan is, számukra ez egy éjszakai kártyapari, vagy rulett asztal melletti "szórakozás" megszokott eredménye, mellény zsebből kirázzák!)

A másik negy, Éva ellentábor, a mindennapi munkából élő, becsületes, dolgozó háziasszonyok, emberek, nagy tábora, akik igen csak megvetik a hölgyet, "kulturált (köpködés, miegyébb) viselkedéseiért, alkoholizásáért, "dohány-evéséért" hanyagságaiért, "rendszeretetéért" stb.

/Ellenfele, legalább kiveszi a részét a mindennapi házi(villa) munkából, és nem áll meg a világ akkor sem, ha egy rántott szeletet kell elkészíteni./

2011. márc. 31. 12:26
 9/25 anonim ***** válasza:
54%

Jaj gyerekek!

Remélem nagyon hogy Éva jön majd vissza!

Le lehet pontozni,de én őt bírom a legjobban.

Azért hívta ki Éva Gigit,mert neki,és a tesójának köszönheti hogy mindig rákerült a kendő.

Éva legalább nem adja fel,és küzd annak ellenére hogy ezek az emberek folyamatosan ki akarják utálni a villából.

Nem tudom hogy a "pedáns",és "tisztességes" Rácz kislány mihez kezdene ha őt utálná mindenki ennyire.

Ja bocs!

Neki ott a tesója,aki mögé elbújhat.

2011. márc. 31. 12:28
 10/25 anonim ***** válasza:
32%
Erzsinek nincs is tábora, az emberek pedig nem szavaznak át.
2011. márc. 31. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!