Nem volt ez egy kis bukta a vv4 szerkesztőségének?
Figyelt kérdés
Elvileg most szavazták meg a nézők, hogy Alekossal cseréljen Éva cseléd posztot, és a műsor végén pedig olyan előzetest játszottak be, ahol már Éva dirigált Aleknak.2011. márc. 30. 20:38
1/15 anonim válasza:
meg van rendezve:)
;))
az egesz egy nagy .....:)
2/15 anonim válasza:
Én is láttam, én is erre gondoltam előszőr, de ez más feladat lesz mert ha cseréltek volna akkor Éván nem lett volna a cselédruha, Alekosz meg nem kint aludt volna. De majd holnap meglátjuk:D
3/15 anonim válasza:
az nem azért volt szerintem, mert Éva cselédruhában volt, Alekosz meg kint aludt.
4/15 anonim válasza:
ja mlost látom hogy az előttem író is kb ezt írta, bocsi :D
5/15 anonim válasza:
holnap a mai dolgokat adják le azért volt még az évin cselédruha
6/15 anonim válasza:
Agyman-ek!!! Leesett? utolsónál az ész....
7/15 anonim válasza:
Arra nem gondoltok h ami ma történt azt adják holnap -.-"
8/15 anonim válasza:
Uhh!!! Nagy az Isten állatkertje!
9/15 anonim válasza:
És ehhez mit szólsz:
Mielőtt Szandika kiesett, egy nappal előtte az rtl honlapján ez állt:
Most élőben csetelhetsz a vv4 következő kiesőjével, Szandikával. Pár perc múlva, mikor rájöttek, hogy ezt még csak a kövi napon kelllett volna felrakni, gyorsan leszedték.
Na és ki esett ki? Meg van játszva előre minden.
10/15 anonim válasza:
Utolsó! Már milliószor le lett itt írva, nézd meg azt a képet jobban!!!! A dátum pénteki, de ez szombaton lett kirakva, ott van jobb oldalon a síró Anikó képe, ami akkor készült, amikor megtudta, hogy az a tepsiszájú esett ki! Jaj, Istenem, nem hiszem, hogy még mindig van olyan ember, aki ezen kattog, és ennyire nem lát a saját szemétől. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!