Mit szóltok Laci tegnapi rodeójelenetéhez? :-)
Laci röhejes?! Mindegyik az volt, pl. Jerzy sem bírta sokági, pedig ő fitt, nem úgy mint most a Laci, de mindegy. Csak már unom, hogy egyik kérdésben Béciéket szapulják, a másikban Lacit vagy Jerzyt, pl. Évát miért nem?!
De aki pl. a Béciéket szereti nem süllyed le arra a szintre, hogy a másikat szapulja!
Ja és nem vagyok egyiknek sem a rajongója, csak már unom ezeket, ha annyira meg akarjátok mutatni, hogy szeretitek a kedvenceiteket, sms-ekkel bombázzátok az rtl-t a kiszavazásnál.
Én nem tudom, utolsó, hogy te miről beszélsz.A többieket ugyanúgy szidják itt, mint Bécit meg Lacit.Csak nézz egy kicsit szét a kérdések között.Ponthogy Évát szidják a legtöbbet, meg Alekoszt.Amúgy meg, ha a Béci rajongótáborának a szintjéről beszélünk, akkor csak nézz fel a Facebookra, Béci hivatalos oldalára, és meggyőződhetsz a rajongói szellemi képességeiről.Kifejezetten örülök, hogy nem vagyok velük egy szinten:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!