Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV: Gigi miért nem borotválja...

VV: Gigi miért nem borotválja le az otrombán szőrös testrészeit?

Figyelt kérdés
Akkora szőr van a kezén mint egy majomnak
2011. márc. 27. 19:20
 1/7 anonim válasza:
67%
Biztos jó így neki meg persze cigány is azoknak meg mindenük erősen szőrös.
2011. márc. 27. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Mert ha kijön a villából, beáll Chewbacca-nak a Star Wars sorozatba. Vagy be akarja fonni, ezt nemtudhatom.
2011. márc. 27. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

XD első :

nem vagyok fajgyűlölő meg rasszista, de jót nevettem a válaszodon :D

A kérdésre válaszolva , nem tudom miért nem borotválja vagy epilálja le a kezéről a fekete szőrt. Amúgy elég feltünő.

2011. márc. 27. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert sokkal gusztustalanabb amikor megfogod egy no kezet es szur,inkabb szoros legyen.
2011. márc. 27. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fene tudja, de nekem ez eddig nem tűnt fel, pedig 130-as képernyőn nézem a műsort. Nem feltétlenül a külsőről szoktam embereket megítélni, különösen, ha nem maguk tehetnek a rajtuk lévő szépséghibákról. Hogy miért nem borotválja a testét, több oka is lehet. Egyébként pedig aki bele akar kötni, az mindenképpen belekötne, ha mondjuk borotválkozna a zuhany alatt, az is bántaná a szemét a "jóindulatú" nézőnek.
2011. márc. 28. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló is jól leírta.A cigányok erősen szőrösek mindenhol hozzánk képest.
2011. márc. 28. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok cigány, mégis zavaróan szőrösödöm. Viszont szőke vagyok, így kevésbé feltűnő.
2011. márc. 29. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!