Ez a zene melyik mese zenéje?
Figyelt kérdés
ennek a számnak amikor meghallom kb az első fél percét egy mese ugrik be de nem tudom a címét :D esetleg valaki ?:D
http://www.youtube.com/watch?v=Rz133Vd4xSw
2011. márc. 24. 22:17
1/13 anonim válasza:
A Wikipedia szerint ezekben a (rajz-)filmekben szerepelt:
Matilda, Christine (and its soundtrack), American Graffiti, Corrina, Corrina, The Princess Diaries, and Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.
2/13 A kérdező kommentje:
nem, egyik se az amire én gondoltam :/
2011. márc. 24. 22:45
4/13 A kérdező kommentje:
a meséből annyira emlékszem, hogy nem volt annyira szépen színezve de ez nem rontott rajta.. meg volt egy srác akinek volt egy kékre színezett barátja meg mindig volt egy visszatérő szuperhős amivé változni akart... lehet kicsit zavarosan írtam le :P
2011. márc. 25. 14:01
5/13 anonim válasza:
igen nekem is az ugrik be! szerintem a minimaxon mehetett, úgy láthattam véletlenül, hogy öcsém nézte régen. ilyen szőke hajú srác nem?
6/13 A kérdező kommentje:
fúú.. szőke volt aha :D meg volt egy szerelme is:P
2011. márc. 25. 17:36
7/13 anonim válasza:
Fuu ez nekem is nagyon ismerős...o.O de nem jut eszembe a címe...
8/13 anonim válasza:
Várj csak, valamit találtam :) Nem ez az? http://www.youtube.com/watch?v=r5PytTJyAhA
9/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez az :( de ezt a mesét is imádom :DD
2011. márc. 27. 21:32
10/13 A kérdező kommentje:
ez a mese főcímdala ha ez segít valakinek :D
2011. márc. 27. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!