Bejön nektek Jerzy mint pasi?
Én nekem egyáltalán nem, és nem is értem hogy hogy indulhatott a szépfiúk kategóriában.
Egyáltalán nem szép : S
Sőőőt...
A teste nem rossz, de amúgy nem, nem jön be.
Én egyik fiúnál sem értettem, hogy hogyan is kerülhettek a szépfiúk kategóriájába.
Azért indulhatott ott, mert a rendezőknek, akik ezzel foglalkoztak, nekik tetszett(szubjektív)
Ez ugyanolyan, mikor számunkra "csúnya" nőt választanak meg magyar szépségkirálynőnek.
Amúgy egyáltalán nem tetszik. Számomra semmi férfias sincs benne. Olyan, mint egy őstulok.
ma 11:58 igen ,ebből látszik ,hogy a smink mennyit dob a férfiaknál is (az első képre gondolok),bár nekem ott sem tetszik.
Szerintem hihetetlenül csúnya. A teste sem tetszik. Nekem alapvetően nem a markáns ,férfias pasik jönnek be,de ő akkor is nagyon taszít. :/ Szeretem ,ha egy fiúnak kifejezetten "szép" az arca,szépek a vonásai,és nem szeretem ,ha így ki van gyúrva. Azt sem ha túl vékony,vagy kövér,de olyan normális legyen. :D
Ja hát és ami a legjobban idegesít szegény Erzsivel kapcsolatban,az az ,hogy olyan ostoba,hogy ha ő lenne a világ legjobb pasija,ha teljesen úgy nézne ki,amit én szeretek,akkor is taszítana ,mert olyan buta,hogy az már hihetetlen. Semmi kisugárzása,egy önálló gondolata sincs,unalmas és túl egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!