Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bejön nektek Jerzy mint pasi?

Bejön nektek Jerzy mint pasi?

Figyelt kérdés

Én nekem egyáltalán nem, és nem is értem hogy hogy indulhatott a szépfiúk kategóriában.

Egyáltalán nem szép : S

Sőőőt...

2011. márc. 23. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A teste nem rossz, de amúgy nem, nem jön be.

Én egyik fiúnál sem értettem, hogy hogyan is kerülhettek a szépfiúk kategóriájába.

2011. márc. 24. 08:00
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Azért indulhatott ott, mert a rendezőknek, akik ezzel foglalkoztak, nekik tetszett(szubjektív)

Ez ugyanolyan, mikor számunkra "csúnya" nőt választanak meg magyar szépségkirálynőnek.

Amúgy egyáltalán nem tetszik. Számomra semmi férfias sincs benne. Olyan, mint egy őstulok.

2011. márc. 24. 08:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó gyerek, de nem a zsánerem. Igaz, ő nem teljesen az a kategória, de én soha nem szerettem a a piperkőc szépfiúkat. Akkor már sokkal inkább Béci! Egy férfi legyen valóban férfi, erős, inkább kicsit markáns, mégis ápolt, jóillatú, ízlésesen öltözött, de ne azt tartsa fontosnak, hogy órákat töltsön a fürdőszobában, hogy a testéről a szőrzetet mindenütt leszedje, a hajszálait egyenként beigazítsa, és az ruházatának is sokkal nagyobb figyelmet szenteljen a szükségesnél.
2011. márc. 24. 08:23
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem tetszik...
2011. márc. 24. 09:20
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
fujj
2011. márc. 24. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
az jutott eszembe, hogy amikor beköltözött a villába, ott, még aránylag kinézett valahogy, mondjuk igazából akkor sem tetszett, de mostanra teljesen elcsúnyult.Meg nekem a beszavazóshownál még fel sem tűnt, hogy milyen irgalmatlanul buta.Különben nincs vele bajom, mert nem rosszindulatú, vagy ilyesmi, egyszerűen csak sajnálni tudom szerencsétlent.
2011. márc. 24. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Hasonlítsátok össze a kettőt:

[link]

[link]

Ja, és még egy kis csemege:

[link]

(itt éppen valami nagyon okosat készült mondani:-))))

2011. márc. 24. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsó képen szakadtam háhhá:DDDDD
2011. márc. 24. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
ja, nagyon nagy:-) Azért linkeltem be, mert a tekintete pontosan azt tükrözi, ami a fejében is van:-)
2011. márc. 24. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 11:58 igen ,ebből látszik ,hogy a smink mennyit dob a férfiaknál is (az első képre gondolok),bár nekem ott sem tetszik.

Szerintem hihetetlenül csúnya. A teste sem tetszik. Nekem alapvetően nem a markáns ,férfias pasik jönnek be,de ő akkor is nagyon taszít. :/ Szeretem ,ha egy fiúnak kifejezetten "szép" az arca,szépek a vonásai,és nem szeretem ,ha így ki van gyúrva. Azt sem ha túl vékony,vagy kövér,de olyan normális legyen. :D

Ja hát és ami a legjobban idegesít szegény Erzsivel kapcsolatban,az az ,hogy olyan ostoba,hogy ha ő lenne a világ legjobb pasija,ha teljesen úgy nézne ki,amit én szeretek,akkor is taszítana ,mert olyan buta,hogy az már hihetetlen. Semmi kisugárzása,egy önálló gondolata sincs,unalmas és túl egyszerű.

2011. márc. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!