Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éva - Alekosz kapcsolatáról...

Éva - Alekosz kapcsolatáról mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Szerintem nevetséges volt, amit most is levágtak, de Évának adok igazat. Jól tette Béci, hogy "helyrerakta" őket.
2011. márc. 20. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Színjáték!!!!!!
2011. márc. 20. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Olykor gyerekesen viselkednek egymással mint ha egy házaspár lennének (már nem is tudom hogy ki mondta ezt) és valóban jó az ha van valaki aki meg szünteti a köztük ki alakuló konfliktusokat.
2011. márc. 20. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Éva irigy, és mindent elvár Alekosztól.
2011. márc. 20. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Eva olyan mint egy ovodas...

Alekosz viselkedeset nem igazan tudom hova tenni.

2011. márc. 20. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Éva azt hiszi, ő a világon a legszebb, legokosabb nő. Ezért féltékeny mindenkire aki szebb tőle. De az ő kapcsolatuk egy színjáték és még a Gigi a színésznő!
2011. márc. 20. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Éva cirkuszai tényleg óvodás szintűek. Igaz, megértem azt is hogy Alkesz az idegeire megy, de hát én éppen emiatt le sem sz@rnám, nem hogy még zokogva kérjek tőle bocsánatot, míg az az érzéketlen marha röhög magában, hogy úgy csinál belőle bolondot, ahogy kedve tartja. Szánalmas hülyét csinál abból a nőből, folyton megalázza, az pedig nem győz utána pitizve bocsánatot kérni. Alkesz legalább annyira féltékeny Évára, mint az őrá, hiszen a veszekedésük után hogy kikelt magából, hogy Éva beszélni merészelt az ellenséggel, Gigivel. Valójában mindkettőjük szánalmas emberré vált már ebben a műsorban.
2011. márc. 21. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyedüli, aki megérti az Évát?:)

Ilyenkor mindig belegondolok, hogy mi lenne, ha én lennék egy ilyen ingerszegény környezetben, bezárva, senki sem barátkozna velem, csak az Alekosz. Az Évát ebből a szempontból megértem, hogy odament pitizni, hiszen nem akarta elveszíteni az egyedüli embert, akire ott bent támaszkodhat. Ismerve Évát a kinti életben nem hinném, hogy kuncsorgott volna egy "barátságért". Megalázkodott, amit nem kellett volna, de abban a helyzetben nem tudott mást csinálni. Ha végleg összeveszik Alekosszal, akkor már tényleg egyedül marad, és onnantól már nem is tudna nyújtani semmit.

Szóval összegezve a véleményemet: Éva megalázta magát, de nem kellett volna, bár én megértem a fent említettek miatt. Alekosz meg úgy bánik vele, mint egy ronggyal. Ki az, aki ilyen helyzetben nem állna ki magáért? Lehet óvodás, de én is odatoltam volna neki egy-két beszólást, nehogy már...

2011. márc. 21. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Abba nem gondoltál bele, hogy Alekosz is belefáradt már az Évába? Én spec nem értettem az elején, hogy még be sem kerültek a villába, már kiválasztott lett. Még sajnáltam is, hogy szegény... De vagy szándékosan értetlenkedik, vagy nagyon primitív.
2011. márc. 21. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha Éva nem volna annyira összeférhetetlen, nem szorulna rá a tapló Alkesz barátságára. Nem kellett volna már az elejétől fogva olyan kibírhatatlanul viselkednie. Egyébként Éva már akkor is porig alázkodott a másik bunkó Olivér előtt, aki elképesztően ocsmányul beszélt vele. Azok után pedig Éva tőle is zokogva kért bocsánatot, pedig max. lábtörlőnek kellett volna használni, vagy néhány narancsot a hülye fejéhez vágni, mint ahogy Zsuzsi tette.
2011. márc. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!