Éva - Alekosz kapcsolatáról mi a véleményed?
Eva olyan mint egy ovodas...
Alekosz viselkedeset nem igazan tudom hova tenni.
Én vagyok az egyedüli, aki megérti az Évát?:)
Ilyenkor mindig belegondolok, hogy mi lenne, ha én lennék egy ilyen ingerszegény környezetben, bezárva, senki sem barátkozna velem, csak az Alekosz. Az Évát ebből a szempontból megértem, hogy odament pitizni, hiszen nem akarta elveszíteni az egyedüli embert, akire ott bent támaszkodhat. Ismerve Évát a kinti életben nem hinném, hogy kuncsorgott volna egy "barátságért". Megalázkodott, amit nem kellett volna, de abban a helyzetben nem tudott mást csinálni. Ha végleg összeveszik Alekosszal, akkor már tényleg egyedül marad, és onnantól már nem is tudna nyújtani semmit.
Szóval összegezve a véleményemet: Éva megalázta magát, de nem kellett volna, bár én megértem a fent említettek miatt. Alekosz meg úgy bánik vele, mint egy ronggyal. Ki az, aki ilyen helyzetben nem állna ki magáért? Lehet óvodás, de én is odatoltam volna neki egy-két beszólást, nehogy már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!