Ez még egyáltalán nem biztos, már megint csak kavartok. Rubin Kristóf latolgatta, hogy kik azok akik műsort kaphatnának a VV után, de nem 100x hogy pl Alek meg is kapja ezt a műsort. Szó volt még Anikóról, és Oliról is. A többiek felejtősek...
2011. márc. 18. 12:29
3/12 anonim válasza:
Várható volt, hogy kihasználják a sikert. Az viszont nem tetszik, hogy a tudta nélkül szervezkednek.
2011. márc. 18. 12:29
4/12 anonim válasza:
Szerintem jo otlet.Tovabbra is lehet majd rajta rohogni,ennyi.
2011. márc. 18. 12:39
5/12 anonim válasza:
Egyértelmű volt, hogy Alekoszra rárepülnek, bár nem tudom elképzelni VV-n kívül milyen műsor állna neki jól:P
Azt tudom elképzelni, hogy kap egy Alekosz feleséget keres szériát :D Komolyan mondom azt nézném is :)
2011. márc. 18. 12:40
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez már biztos, mert ma lesz a fókuszban is ez a téma. Várható volt, hogy Alekoszra rászállnak ezen a téren. Bár furcsa, hogy ő még semmit sem tud erről, de hát úgy is a csatorna rendelkezik vele, bár nem hinném, hogy Aleknak ellenére lesz.
2011. márc. 18. 13:08
7/12 A kérdező kommentje:
12:29 Megnézted a linket amit beraktam? "Három esetben maradhat el a műsor: ha időközben Alekosz benn a villában összejön Anikóval vagy Évával (amire csekély az esély), ha nem tetszik neki a saját párkereső tévéshow ötlete és nemet mond, vagy ha a castingfelhívásra nem jön össze elegendő, tévéshow szepontjából használható, kellően csábos és bevállalós női jelentkező."
Az RTL részéről zöld utat kapott a produkció, a többi már nem rajtuk múlik. Megírta az origó, ma benne lesz a fókuszban, úgyhogy ez a "megint csak kavartok" finoman fogalmazva is hülyén jött ki.
2011. márc. 18. 13:15
8/12 anonim válasza:
Tudtam, hogy ez lesz. Egy másik fórumon írtam még a vv4 kezdésekor amikor Alekosz bent csajozott kapta a visszautasításokat itt kint meg mindenki elkezdett szurkolni neki, hogy ha kijön tuti lesz valami Alekosz feleséget keres, vagy ehhez hasonló műsora, erre tessék itt van:D
Kicsit sem kiszámítható az RTL...:)
2011. márc. 18. 13:38
9/12 anonim válasza:
Hát igen, szerencsétlen jószágnak pontosan ez való. Elbohóckodik még a VV után is az RTL-nek, az meg hatalmas summát akaszt le ezért a még szerencsétlenebb nézőktől. Ráadásul megismerhetnek a szerencsés tv nézők még néhány hozzá hasonló, ugyancsak szerencsétlen, de ismertségre vágyó nőnemű egyedet. Végül is Alkesznak valami ilyesmi szakmája lehet, mert a tegnapi adásban is megmondta Gigi bókjai után -amit 0 pontra értékelt- hogy "szakmai kérdésekben nem ismer tréfát". Bár a játék elején is arról beszélt, hogy ő még nem volt képes egyetlen valamire való lányt sem meghódítani 130 kg alatt. Ezek szerint akkor mégsem olyan menő még ebben a "szakmában" sem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!