Fél szemmel nézem, miközben teszem a dolgom, és szeretem, de nem a kedvenc műsorom.
2011. márc. 17. 23:34
3/15 anonim válasza:
Mikor indult ősszel,akkor nem néztem annyira,nem voltam kíváncsi rá,de mivel a csapból is ez folyik,elkezdtem nézni,és szeretem,csak mióta kiesett Olivér unalmas.Amúgy néztem a VV1,2,3-at is még régen.
2011. márc. 17. 23:38
4/15 anonim válasza:
Gyengén indult,nézhetővé vált,majd amikor Olivér kigolyóztta magát dögunalom lett az egész a maradék bentmaradt emberektől !
Zsuzsi,Leonidász,Zombi-Gombi és Ildi nagyon gáz volt,Szandikát pedig agyonrúgdostam volna legszívesebben, azért mert állandóan az ágyban döglött,majd mikor befenyítette az RTL KLUB utánna is...
Pedig lehetett volna egy nagyon jó kis szórakoztató napi műsor is...de nem lett az.
2011. márc. 17. 23:41
5/15 anonim válasza:
Szánalmas, népbutító műsornak nem nevezhető izének tartom. És szomorú,hogy ennyien nézik ahelyett,hogy valami értelmes műsort adnának. Megrendezett, tele van ostoba, primitív emberekkel. (már amennyit láttam belőle, mert ugyan nem nézem, de óhatatlanul beleütközök mindenhol). És ez a legdühítőbb,hogy akkor is tudom mi zajlik, ha nem akarok tudni az egészről.
2011. márc. 17. 23:47
6/15 anonim válasza:
Az elején nem néztem, de egy karakter miatt elkezdtem nézni. Bár amióta a barátja kiesett már tény, hog nem annyira szórakoztató, de így is ő a legjobb. Ugye nemkell magyaráznom, hogy kiről van szó?:)
2011. márc. 17. 23:48
7/15 anonim válasza:
én nemtudom kiről?
2011. márc. 17. 23:50
8/15 anonim válasza:
Alekoszról írt az utolsó előtti válaszoló..
Amúgy nem nézem már. Kb. egy hónappal ezelőttig minden egyes részét láttam, mostmár nagyon hidegen hagy. Iszonyatosan unalmas lett, kiestek az érdekesebb karakterek, úgyhogy alig várom, hogy vége legyen és valami normálisabb műsör menjen helyette.
Ja és az külön idegesítő, hogy hétvégén is, főműsoridőben is ezt adják, ahelyett, hogy valamilyen jó kis filmet vetítenének.
2011. márc. 18. 00:58
9/15 anonim válasza:
Holnap lesz valami nyáladék show,a Föld nevű bolygó összes gyerekét jól akarják lakatni,de ez csak arról szól majd hogy szeressük a villalakókat mert milyen rendes emberek,amúgy helyi érzéstelenítést fognak alkalmazni ami természetesen csak időleges tüneti kezelés.
Mindennap nem érdemes nézni mert viszolyogni fogsz tőlük és az agyadra mennek,a fontosabb eseményeken jól lehet szórakozni (kiválasztás,kihívás,párbaj).
2011. márc. 18. 07:26
10/15 anonim válasza:
Szeretem nezni.Inkabb nezem ezt mint egy filmet amit mar vagy 50szer leadtak es mar baromira unom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!