Miért mondják a rajongók VV Alekoszra, hogy egy nagyon intelligens ember, pedig igazából csak egy 8 osztály végzett, biztonsági őr?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 20:06
11/13 bumbi02 válasza:
nem vagyok egoista, de én azért Alekosznál többnek tartom magam... én is voltam IQ teszten ( három félén, pszichologusnál) és fényévekkel jobb lett.. De ehhez nem is kell IQ teszt, Alekoszt elég nézni 1-2 hétig és a normális ember látja hogy Alekosz csak okos szeretne lenni, de közben meg az egyik legbutább...
12/13 anonim válasza:
Azert mert az emberekbe az jon le hogy milyen szepen beszel,hu de inteligens.Az online szavazas ezt bebizonyitotta,nagyon magas folennyel nyert.
Attol hogy valaki 8osztalyt vegzett meg lehet intelligens.
Az mar mas kerdes hogy en nem tartom sem okosnak sem intelligensnek,egy atlagember aki ugy erzi minel tobb idegen szot epit be a mondataiba annal okosabbnak latszik.
13/13 anonim válasza:
Nagy igazság: Alkesz nem a 8 osztálya, de még csak nem is az IQ tesztje miatt hülye! Ezt az adottságát valószínű magasabb végzettséggel is birtokolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!