Láttátok jutubon "Győzike" - Gigiről- videót? Na most már végleg lejáratta magát a szerény, visszafogott Gigike.
Kicsit beleolvastam a cikkekbe amit a google kidobott,Kb mindenhol ugyanazt nyilatkozta Gyozi.
Valóban így volt, Gigi az a lány, akibe én halálosan szerelmes voltam. Teljesen elvette az eszem. Amikor Gigit megismertem, Beával már jó ideje külön éltünk – mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki tagadta, hogy testi kapcsolat lett volna közöttük. Állítása szerint szerelme egyoldalú volt, Gigi nem viszonozta az érzelmeit.
– Én nagyon szerettem volna, ha kialakul valami több is közöttünk, de ő sajnos ezt nem így gondolta. Akkor rosszul esett, de még egyszer nem tenném kockára a házasságomat. Bár nem Gigi miatt szakítottunk Beával, de ma már tudom, hogy számomra ő a legfontosabb – mondta a Blikknek Gáspár Győző.
De van egy videó is, ahol a Lánya kur...le a Gigit.
Es ez mit bizonyit?
Bea asszony hany not k..zott le a Gyozike showban es vegul kiderult hogy nem is volt semmi.
14:10
na az ilyenekre kell rahagyni,jobban jarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!