Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A VV ismertségek annyira...

A VV ismertségek annyira átlátszóak. Nem?

Figyelt kérdés

1. Milyen különös, hogy Bécinek ismerőse Győzike egyik volt táncosa.

2. Ez a táncos járt Béci barátnőjével

3. Járt Zsuzsival

4. A táncos pasi testvérei, meg a Bad Boyz tánccsapatban szerepelnek, akik Bécivel együtt rappelnek, táncolnak.

5. Győzike ismeri Gigit, mert jártak.

Értem én, hogy egy körből szedték össze az embereket, de azért az országban hány táncos lehet. És pont azok kerültek be akik ismerik egymást.

2011. márc. 14. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És Gigi is ismerte Jerzyt! Vannak fent képek róluk , amikor kint voltak, akkor is együtt voltak.
2011. márc. 15. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Utolso tudnal linkelni?

ezt nem tudtam eddig.

2011. márc. 15. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
gina múltját ugye tudjuk.. :)
2011. márc. 15. 15:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Na igen. Lehet Gina az RTL egyik főnökével hált valamikor :D
2011. márc. 15. 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Zsófi:szerepelt a Házon kívűl c. műsorban.
2011. márc. 15. 19:05
 16/19 anonim ***** válasza:

És Gigi is ismerte Jerzyt! Vannak fent képek róluk , amikor kint voltak, akkor is együtt voltak.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:31

Ez hihetetlen. Ezt nem hiszem el. :D Eddig engem nem érdekelt, hogy ki kit ismert, de ha ez tényleg igaz. :D Tudnál linket, képet, oldalt, akármit?

2011. márc. 15. 20:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, de szerintem ez nem igaz!
2011. márc. 15. 20:37
 18/19 A kérdező kommentje:

Erről én sem hallottam.

Meg Gigi mondta, hogy elmenne mellette az utcán, mert nem jön be neki. Sztem sem igaz, vagy akkor nagyon nagy kamu tényleg a műsor.

2011. márc. 15. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem kellene úgy lebutáznod valakit, hogy pont te nem rendelkezel kellő infóval. Győzi mondta, hogy majdnem gallyra ment Gigi miatt a házassága."

Jaj kérlek olvasd már el még egyszer amit írtam, és próbáld meg értelmezni is...

Tudod mit? Segítek! Megkérdeztem a kérdezőt, hogy ő ezt honnan tudja, mert az butaságra vallana, ha egy fotó alapján ezt mondaná. Na azért így mindjárt más ugye? Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy aki képek alapján ítél, az butaságra vall. Mentségemre szóljon, hogy nem azt mondtam, hogy a kérdező buta, mivel megkérdeztem, hogy mi alapján gondolja ezt.

Kérdezőnek: Ha Győző ezt mondta, hogy köze volt hozzá, akkor Bejja asszony sem százas, hogy még mindig olyan férfival él együtt, aki már nem egyszer megcsalta, és még ki is dobta otthonról a gyerekkel együtt egy ri.banc kedvéért. De gondolom így kényelmes neki, eltartják, cserébe meg tűri a megaláztatást. Csak olyankor kéne jól pofán verni a GYőzőt, mikor féltékeny ha bárki ránéz a feleségére.

Amúgy szerintem a Gigiről+a Jerzyről max. photoshoppolt kép lehet a neten.

2011. márc. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!