Való Világ élő adás?
Figyelt kérdés
Amikor nézem a VV élő adást az oldalon akkor kiirja hogy JELENLEG NINCS KÖZVETÍTÉS.Na de miért???És időbe vagyok mert 22:00-tól 5:00-ig szokott lenni.2011. márc. 14. 22:21
1/6 anonim válasza:
Majd lesz. Nem mindig kezdik pontosan.
2/6 anonim válasza:
Olyan ez, mint a fehér varnyú, mikor van, mikor nincs. Amellett a fontosabb mozzanatokat (levélkapás stb.) általában áthidalják egy szünettel, lehet emiatt késik. Tehát hagyd ott a böngésződ, nyiss egy új lapot, böngéssz azon és reménykedj... egyszer majd lesz.
3/6 anonim válasza:
A közvetítés hamarosan folytatódik, most ez van kiírva.
Tegnap én pl néztem a beszédtanítást és amíg az óvszeres rész volt, addig nem volt közvetítés. Mert azt ma adták le az öf-ban. Lehet, hogy most is valami olyan izgalmas dolog történik, amit holnap le akarnak adni. :S
4/6 anonim válasza:
Majdnem élő,15 perces késleltetéssel adják le,hogy ki tudják vágni belőle azokat a részeket,amiket nem szabad leadni,azért mert vagy kínos,vagy azért hogy ne lőjék le előre a poént,és az összefoglalóba is tudjanak új dolgokat mutatni azoknak is,akik élőbe nézik a neten.
5/6 anonim válasza:
Így van, sokszor egyik pillanatról a másikra elveszik a képet. Nem érné meg nekik, hogy mindent lehessen látni, mert akkor senki nem nézné a tévét, és főleg nem a köztük lévő reklámokat.
6/6 anonim válasza:
Hát én csak egyszer voltam képes emiatt éjszaka a gép elé ülni, de akkor képesek voltak hosszú percekig egy képet mutatni, ahol tulajdonképen semmi nem történt. Aztán szünet, és utána megint csak a nagy semmi közvetítése. Szóval egy nagy sz@r az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!