Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a szövege a soproni magyaro...

Mi a szövege a soproni magyaros reklámjának?

Figyelt kérdés
Nektek is tetszik az a reklám?
2009. febr. 20. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Igen tetszik :) ,,Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bőgatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, anyámtyúkja. A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök, hogy ha a túristák összekeverik Budapestet Bucharestel. Büszkén gondolok Mátyásra, az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfóra és Pap Lacira. Szeretem a déli harangszót, erőspistát, a sárgavillamost, a mákosgubát. Itt élek Európa szívében. Vizilabdában mi vagyunk a császárok és igen is nálunk élnek a világ legszebb női! Magyarország! Én így szeretlek."
2009. febr. 20. 21:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

:D

2009. febr. 20. 21:29
 3/18 anonim ***** válasza:
6%

Volt egy zseniális beszólás a Christine című filmben,ami SAJNOS tökéletesen ráillik kis hazánkra:

"-A sz@rt hiába fényezed..."

2009. febr. 21. 11:16
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

"Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.

A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád pi...ja!

Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a túristák összekeverik Budapestet Magyarországgal!

Büszkén gondolok Császárra,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.

Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.

Itt élek Európa s.gglyukában.Gyűlölködésben mi vagyuk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb k.rvái!

Magyarország!Én így szeretlek."

2009. febr. 21. 11:49
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
hát ez az utolsó beírás nagyon jó! :) és sajnos igaz... :(
2009. febr. 21. 13:55
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
11:16! Mi nem a sz@rt fényzzük! Ez mind igaz (nehéz nyelv, mákosguba, stb.)! Hát sajnos az utána következő is részben (zsúfolt koszos busz, fekete Pákó, stb.).
2009. febr. 22. 11:36
 7/18 anonim válasza:
85%

A reklám eszméletlen jó, ahogy maga Száraz Dénes is.

Ellenben: ne fogjunk Magyarország-utálkozásba, mert azzal előrébb nem fogunk haladni. Pont az ilyen hozzáállás miatt ilyen ez az ország. Mindenki panaszkodik, de senki sem cselekszik.

2009. márc. 11. 20:45
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Nincs karikás ostorom,nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívül még több millióan értik hogy mire gondolok mikor azt mondom: Bokros csomag.A hírnevem megelőz ha külföldre megyek és szinte már őrülök ha a turisták össze keverik Budapestet Bucharestel.Megvetéssel gondolok Győzikére,Horváth Ágnesre és az egész képviselő-testületre.Nem szeretem a parlamenti közvetítést,a sárga combinót,a szegfűt és a narancsot se.Itt élek Európa szívében,mégis azt mondják el lehet innen menni!Bürokráciában mi vagyunk a császárok és igeni nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei.Magyarország...én most leiszom magam!
2009. márc. 21. 22:50
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Nincs kockás ingem, bőrszandálom és nem viselek SZTK keretes szemüveget. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem (C++), s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Maxwell-egyenletek. A reghét megelőzi a szorgalmi időszakot, és nem örülök, ha a haverok összekeverik a Pikk Dámát az Oportóval. Büszkén gondolok Simonyi Károlyra, a transzformátor feltalálóira, Veszely Gyulára és Pap Lacira. Szeretem a boros kólát, a Schönherz Qpát, a sárga villamost, a Vörös Kakast. Itt élek Budapest szívében, sörváltóban mi tartjuk a Guiness rekordot, és igenis nálunk vannak a legjobb bulik! BME-VIK!Én így szeretlek!
2009. márc. 30. 11:08
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

Nincs szabad időm, kevés a fizetésem. A világ egyik legelterjedtebb rajzoló programját használom. Utálom ,hogy nincs az emberekhez használati utasítás és értelmező kéziszótár. Rajtam kívül csak páran értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: "kicsi a szelep autoritása". Munka közben a nevem megelőzi egy kedveskedő szitok szó. Megőrjít a hangos metró és a DRÁGA sör. Büszkén gondolok a "Matek Szigóra", Béki Imre "legyőzésére", és Pécsi emlékekre... Szeretem a mosolygó embereket és azokat akik táncolnak velem. Szeretem a kékfrankos vörösbort, a Margit szigetet, a Corvintetőt,Szimplát,Kuplungot, Madáchot, és a Görög kajázóst alattunk. Itt élek a körút szívében, 2D AutoCad-ben mi vagyunk a CSÁSZÁROK. És igen: kevés itt a csendes zug.

Budapesti Gépészélet Én Így szeretlek.....

2009. márc. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!