Mi a szövege a soproni magyaros reklámjának?
Köszi szépen!
:D
Volt egy zseniális beszólás a Christine című filmben,ami SAJNOS tökéletesen ráillik kis hazánkra:
"-A sz@rt hiába fényezed..."
"Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.
A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád pi...ja!
Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a túristák összekeverik Budapestet Magyarországgal!
Büszkén gondolok Császárra,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.
Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.
Itt élek Európa s.gglyukában.Gyűlölködésben mi vagyuk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb k.rvái!
Magyarország!Én így szeretlek."
A reklám eszméletlen jó, ahogy maga Száraz Dénes is.
Ellenben: ne fogjunk Magyarország-utálkozásba, mert azzal előrébb nem fogunk haladni. Pont az ilyen hozzáállás miatt ilyen ez az ország. Mindenki panaszkodik, de senki sem cselekszik.
Nincs szabad időm, kevés a fizetésem. A világ egyik legelterjedtebb rajzoló programját használom. Utálom ,hogy nincs az emberekhez használati utasítás és értelmező kéziszótár. Rajtam kívül csak páran értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: "kicsi a szelep autoritása". Munka közben a nevem megelőzi egy kedveskedő szitok szó. Megőrjít a hangos metró és a DRÁGA sör. Büszkén gondolok a "Matek Szigóra", Béki Imre "legyőzésére", és Pécsi emlékekre... Szeretem a mosolygó embereket és azokat akik táncolnak velem. Szeretem a kékfrankos vörösbort, a Margit szigetet, a Corvintetőt,Szimplát,Kuplungot, Madáchot, és a Görög kajázóst alattunk. Itt élek a körút szívében, 2D AutoCad-ben mi vagyunk a CSÁSZÁROK. És igen: kevés itt a csendes zug.
Budapesti Gépészélet Én Így szeretlek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!