Normális ember nem engedne meg magának olyan hangot másokkal szemben, amit ő megenged. Soha. Lehet normális, de attól még egy öntelt bunkó marad....
2011. márc. 13. 12:03
12/27 anonim válasza:
Hat 72%-os te vagy bunko a hulye valaszaiddal.
2011. márc. 13. 12:05
13/27 anonim válasza:
Azért vagyok hülye, mert elmondom, hogy mit látok?:) A titok egyszerűen az, hogy nem vagyok elvakult Béci-fan, kik szeretik kiiktatni a zavaró részeket. Nálam Béci végleg lejáratta magát a stílusával...
2011. márc. 13. 12:37
14/27 anonim válasza:
Béci normális? Szemellenzőt le kéne venni ti agyhalottak!
Aki fenyegeti a társait hogy kint elintézi őket az nem normális, remélem elvágja a nyakatokat egy cigány és akkor megtudjátok mi a normális, ti idióták.
2011. márc. 13. 13:30
15/27 anonim válasza:
Na akkor még egyszer: Béci hogy lehet cigány mikor se az anyja se az apja nem az? :D
Az ő stílusa kivetnivaló?? És akkor Éváé?? :D Persze neki el lehet nézni.... azt persze senki nem látja, hogy előtte már alekosz vagy egy órát hergelte...úgy tűnik nem egy műsort nézünk. De az utolsónak most amúgy pont ugyan olyan megnyilvánulásai vannak, mint egy cigánynak :D Ennyit erről :D
2011. márc. 13. 14:35
16/27 anonim válasza:
Igenis BÉCI fogja megnyerni az egész VV4-et!!!!! És sokan azt gondolják, hogy nagyképű, pedig NEM az!! Inkább magabiztos. Szóval hajrá BÉCI!!!
2011. márc. 13. 14:49
17/27 anonim válasza:
Hajrá Alek! Nem azért mert annyira bírom, de ő az életben egy kis senki, szóval NYERJE MEG AZ AKI A LEGJOBBAN RÁSZORUL :)
2011. márc. 13. 14:49
18/27 anonim válasza:
Szerintem igazából mindenkinek jól jönne :):)
2011. márc. 13. 14:50
19/27 anonim válasza:
se anyja se apja nem az??:D az anyja egy mocskos cigányasszony benne volt a nekedvalóba egy kócos cigány mint egy utcaseprő:D
2011. márc. 13. 15:10
20/27 anonim válasza:
sokan sértegetik Alekoszt nem értem h mért, mért is hergelte Bécit? mikor tényleg nem csinált semmit csak a hintába ülő embereket kérdezgetett és Béci szólt bele mindenbe bocsánat de nem egy műsört nézünk? Alekosz nagyon higgadt volt. Ja és igen Évának ellehet nézni mert ő az elejétől kezdve ilyen volt kimutatta hogy milyen Béci meg egy nagyképű és nem ő fogja nyerni bárki nyerheti csak ne Béci meg a drága húga Gigi nyerje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!