Szerinted befolyásoltja a Való Világ szavazását az RTL Klub?
én spec Béci fan vagyok
sztem nem utálja mindneki...
Nekem fura, hogy egy erőszakos, más képébe belemászó embert ennyien szeretnének.
Amikor az utcán jönnek többen ilyen stílussal késsel a kezükben annyira nem jó érzés.
Az utcán aluljáróban hasonló a stílus. Béci ezt amit láthattunk tőle az adásban nem először csinálja.
Én írtam email-t is az RTL-nek mert szerintem Szandikát akarta a nagy többség vissza juttatni csak lehet hogy aki Bécire szavazott nem 1 sms-t küldött hanem 10-et
hiába akarja a többség kint látni ha az elvakult Béci fanok akik nem látják hogy sokkal rosszabb a természete mint Alekosznak mégis vissza szavazzák.
Márpedig Béciit is szeretik sokan. Emellett sok barátja is van, néhány "híresség" is akik szavaznak rá és jól is teszik.
Éva egy undorító viselkedésű nő és Alekosz is irritáló alak hálistennek hogy Bécit még idáig bent tartották legalább van ott nézhető személy is. Remélem ő nyeri meg. Ő érdemli meg a leginkább.
3. válaszoló vagyok ismét.
Az, hogy ki nyeri meg, más kérdés. Én is elkalandoztam az előbb. A kérdező azt kérdezte, hogy befolyásolta-e az RTL a szavazást.
Annak ellenére, hogy Bécinek drukkolok még én is azt mondom, hogy elképzelhető a manipuláció. Hányszor hallottátok bármelyik párbajon, hogy darabra hány sms vagy hívás érkezett? Azelőtt mindig megmondták, a VV4-ben nem. Ezen kell elgondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!