Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha Alekosz nyeri a VV 4-et...

Ha Alekosz nyeri a VV 4-et akkor is bundázni fogtok?

Figyelt kérdés
Akkor már ugye nem fogtok csalást kiabálni?
2011. márc. 13. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
nem,mert az nem is lesz bunda :)
2011. márc. 13. 07:31
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Naná,hogy bunda lesz ! Mert egy 8 osztályos alkoholista gyökér nem nyerheti meg a 50 milliót !
2011. márc. 13. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

100% h Béci és Alek küzd meg a végén csak egy ilyen VÉGSŐ párbajnak lesz nézettsége..

Az hogy ki nyer a végén már tökmindegy.

De sztem Alekosz..

Bár utálom.

2011. márc. 13. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy velem van baj, vagy túlságosan más az értékrendem, de egyiknek sem adnám a főnyereményt... amúgy nem tudom, ígérte-e valaki az elején, hogy támogatja az árvákat/leukémiás gyerekeket/mozgássérülteket stb, na biztosan ő fogja megnyerni (én nem nézem az összes adást, csak néha-néha visszakeresem neten, de amit ott látok, az alapján az a véleményem, hogy teljesen alkalmatlan emberek kerültek bele a játékba. Oké, kell egy Alekosz-típus, egy Éva-típus, egy Béci-típus, de az összes többi egy nulla, ezen felül elég nehezen hihető, hogy itt az ember egy párbaj előtt azt olvassa, hogy a fórumozók 98%-a x-nek szurkol, erre y visszamegy, s ez eddig majdnem minden alkalommal így volt.
2011. márc. 13. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző Te gombira gondolsz de sajna ő már kiesett
2011. márc. 13. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanis a VV közönségének a fele Alekosz fan, a másik fele pedig eloszlik a többi játékos között, édes szívem és a többi Béci fan is jó lesz ha ezt letisztázzáto kmagatokban, hogy Alekosz a legnépszerűbb a Való Világ 4-ben és ez ellen semmit nem tudtok tenni.
2011. márc. 13. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem figyeltétek még meg, hogy minden ilyen műsorban (VV, X-faktor, Megasztár, stb..)Mindig hangoztatnak 3-4 nevet, hogy beépített ember, én biztos forrásból tudom, hogy ő nyeri, bunda, stb...?Tök mindegy, hogy ki nyeri meg, valaki úgyis rákezd, hogy bunda volt.
2011. márc. 13. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!! Akkor lesz bunda, ha nem Alekosz nyeri!
2011. máj. 8. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!