Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok VV Béci lopásához?...

Mit szóltok VV Béci lopásához? Elsősorban Béci fanok véleménye érdekelne, hgy ezt mivel fogják kimagyarázni?

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat, akik nemnézik, mégis tudják, hogy szenny műsor. Szóval okoskodó kötekedő emberek kíméljenek.
2011. márc. 12. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Oké, akkor kíváncsi vagyok, hogy Éva vagy Olivér viselkedése mivel jobb? Nekik mért lehet elnézni mindent? De köszi szépen a lekezelő szöveget...nem vagyunk egyformák, és mindenki azt kedvel, akit akar. Ha ma kiesik Béci akkor végre nem lesz min vitatkozni.
2011. márc. 12. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
És Bécinek miért kell elnézni mindent? Csak azért, mert Éva meg Olivér is ezt csinálta? Akkor már mindent szabad?
2011. márc. 12. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Miért lep meg téged, hogy egy cigány lop? A vérében van.
2011. márc. 12. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
És akkor Olivérnek is a vérében van? :D Végül is ti is csak azt tudjátok mondani, amin nevettek, hogy mi azt írjuk...hogy ha Bécinek szabad akkor nekik is :D Oké :D Nem tudom, meddig fognak még keringeni ezek az összeesküvés elméletek, de már kicsit unalmas és nem is csoda, hogy a Béci fan-ok nem állnak már le vitatkozni...minek? már 500ezredszerre minek? :D Na mindegy ez van. :D Csak magatokat húzzátok fel. Attól, hogy Szandit annyian szeretik még közel sem biztos, hogy ugyan annyian szavaztak is, én is szeretem Bécit mégsem szavaztam, csak drukkoltam. Ti is csináljatok mozgalmat és buzdítsátok szavazásra az embereket, ennyi.
2011. márc. 13. 11:39
 15/16 bencebence123 válasza:
Nem azert....de en béci rajongo vagyok!!!most arrol van szo amikor kintvoltak a beciek az udvaron a tobbiek meg bent?
2012. febr. 29. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy pillanat!!!Én utálom Bécit nem ismerek olyat aki jobban utálná nálam,de nem kell atól még senkit lecigányozni!!!
2012. márc. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!