Miért nem zárták ki a Rácz tesókat, amiért "érintkeztek" a külvilággal?
Figyelt kérdés
Ugye bár a "mélyen tisztelt" Rácz família odaállított a villához,bekiabáltak az orkoknak,azok meg vissza a családnak,ami tilos. Hogy lehet,hogy ezért sem büntetést nem kaptak,de még csak meg sem említették a műsorban?2011. márc. 12. 16:12
11/17 anonim válasza:
elnézést,hogy nem a kérdésedre válaszolok,de ezt honnan tudod?esetleg meg lehet nézni valahol?
12/17 anonim válasza:
Nem lehet megnézni, éjjel volt online. Ha öf-be beteszik megnézheted, de talán youtubon ha körülnéztek talán....
13/17 A kérdező kommentje:
Az online közvetítésen láttam(hallottam),éjfél után nem sokkal történt,hallható volt,hogy bekiabálnak nekik,ők pedig vissza..
2011. márc. 12. 17:15
14/17 anonim válasza:
Huh ez durva! Szerintem az lenne a minimum hogy kapjanak érte büntetést! Kérdező nem tudod hogy pontosan mit kiabáltak be?
15/17 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy az RTL eltusolja sajnos :S
16/17 anonim válasza:
Gondoljátok, hogy pont ez a két féreg fog büntetést kapni, esetleg kizárást (ami jogos lenne)?
Persze, hogy nem. Mert akkor jönne, hogy rasszizmus, meg semmi rosszat nem csinálnak. Meg hát persze a retekklub már nekik borítékolja a győzelmet is.
Ha Zsuzsit kizárták (nem volt a kedvencem), most őket is ki kellene.
17/17 anonim válasza:
Ugyanúg nem zárják ki őket,mint a tepsiszájú rémet azért,mert nem vett részt a kötelező feladatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!