Otthagynád a barátnőd VV Anikóért?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 09:44
3/18 JulesM111 válasza:
Nem, jól megvagyok kedvesemmel.
4/18 anonim válasza:
Úgy érted otthagynám-e a barátnőmet egy nyers,helyenként hűvös girnyó cicáért aki harminc kiló vasággyal együtt,és rendszerint lókupecekkel áll le?Nem is tudom,ezen még gondolkodnom kell....
5/18 anonim válasza:
Aki otthagyná, annak örömmel üzenem, hogy elérte azt a szintet, ahonnan már egyszerűen nincs lejjebb.
6/18 anonim válasza:
Még a számítógépemet se hagynám ott érte... (na jó, mivel nincs barátnőm, egy gyors numerába szívesen belemennék, de ennyi)
7/18 anonim válasza:
Mi bajotok van Anikóval? Tök jó suna.
1.voltam
8/18 anonim válasza:
külsőre igen jó,de belsőre hát nem tudom... fogjuk arra amire mindent fognak ami negatív ott bent,a bezártság.
10/18 anonim válasza:
ha ő nyer simán,de csak amig tart a havi 1 milla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!