VV Éva milyen cigit szív a való világ villájában?
Figyelt kérdés
Márka névre gondolok2011. márc. 11. 22:42
1/7 anonim válasza:
Egyszer mintha narancs palmall félét láttam volna. :D De nem biztos, hogy mindig ugyanazt szívja.
2/7 anonim válasza:
én egyszer arany marlborot láttam.
3/7 anonim válasza:
Nem, nem ilyen "sima" cigi. olyan, hogy az ooldalán gyufa gyújtó rész van. Már én is kifigyeltem,hogy nem egy egyszerű cigi.Én még nem láttam ilyet.
4/7 A kérdező kommentje:
arany marlboroból melyiket? Sima fehér dobozos 72 mm-es?
2011. márc. 11. 23:09
5/7 anonim válasza:
Bocsi, de ez a "gyújtó van az oldalán" elég viccesnek hangzik. Én úgy tudom, hogy ezek mind ilyen speciális dobozok, hogy a TV-ben ne lehessen a márkát látni, hiszen régen láttátok, hogy az asztalra mindig ki volt pakolva az összes doboz, simán le lehetett olvasni a márkákat, erről a dobozról viszont nem, úgyh ez ilyen dohányzásellenes dolog...Am ha jól látom, arany marlborot szív.
6/7 anonim válasza:
Amikor az Egészség rovatot nézem, akkor ezek is feljönnek.
És mivel a feltett kérdésnek botrányos módon semmi köze a dohányzás egészségügyi vonatkozásihoz, gondoltam, szóvá teszem.
Már mondtam: Tessék lobbizni egy olyan rovatért, ahol a dohányzás egyéb vonatkozásairól esik szó. Vagy a "Szórakozás-> Filmek, sorozatok" rovatba rakni az ilyen kérdéseket, mivel oda tartoznak.
7/7 A kérdező kommentje:
100's vagy 72 mm's-et szív?
Am. miben különbözik a 100 és a sima marlboro gold egymástól?
2011. márc. 14. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!