Alekosz viselkedese az asztalnal mindenkinek tetszett?
Előző:
TEljesen egyet értek veled.
A kis Béci mániások hogy egyem a sziveteket, most itt összegyűltök és azt hiszitek megmondjátok a frankót? Ugyan már!!!
Alek böfögött, és érdekes mindenki csak röhögött rajta, Szanda, Éva, Anikó, Jerzy... Csak a szokásos 3 fapofa nem.
Alek nem kezdett semmit, Béci azon húzta fel magát, hogy senki, ismétlem SENKI nem figyelt rá, mert mindenki evett, beszélgetett stb...
És látjátok ez az, a Bécica fanok nem látnak az orruknál tovább, mert ez az igazság, és ha van egy kis realitásérzéke a Béci majmolóknak akkor ezt észreveszik.
Ja, hoppá, nincs!
"Úgy veszem észre, hogy az ilyen jellegű kérdéseknél az ember szép lehet, de okos nem. Teljesen mindegy, hogy ki melyik fél pártján áll, egyik sem látja reálisan."
"Rosszul látod szerintem az ok-okozat sorrendjét. Nem gondolod, hogy azért pártol valaki valakihez, mert eleinte mindenkit ugyanolyan kritikusan vizsgál, és az egyik szimpatikusabb lesz, vagy a másik antipatikusabb? Nem jó ilyen esetben az elvakultsággal jönni. Ez nagyjából azt jelentené, hogy ízlésen nem lehet vitatkozni, ami meg nem igaz."
Thurston, túlbonyolítod a válaszom. Nincs ok-okozati összefüggés, tények vannak. Vannak ilyen pártiak és vannak olyan pártiak. És vannak, akik nem kötelezik el magukat egyik oldal mellett sem, na ők reálisabban látják az eseményeket. Egy Alek-fan mindig Alekot hozza ki jól, a Béci-fan Bécit. Ezen nincs mit magyarázni.
Én konkrétan erre a kérdésre írtam, hogy szép lehetsz, de okos nem; nem pedig az Alek-Béci féle ominózus vitára.
12:01! Béci természetesen tisztában van azzal, hogy a párbajt ő is elvesztheti, még ha ennek az ellenkezőjét is hajtogatja. Ehhez képest még nagyon jól tartja magát, ha én, vagy bármelyik őt becsmérlő néző lenne a helyében, erős utálatot érezne a köpönyegforgató Szandika iránt, emiatt az ocsmány húzása miatt. Emiatt van Laci is kiakadva, mert ez a gerinctelen nő ilyen undorító módon visszaélt azzal, amit pedig ő maga erőszakolt ki a három fiúból. Persze, hogy bosszantó ilyen emberek között bezárva élni, hiszen lassan ráeszmélnek, hogy a célok elérése érdekében még az is képes aljas dolgokra, akiről addig ezt nem gondolták.
Alkeszosz viselkedése pedig sokszor minősíthetetlen, kimondottan rosszindulatú és nem teljesen százas agyilag, de meg kell hagyni, annyi esze azért van, hogy az őt - és mellékesen Olivért - éltető rajongó táborát a műsorban előadott monológjaival irányítsa.
Eleinte még nekem is tetszett a vicces kinézete és néhány humoros bejátszás vele, bár az udvarlási stílusát, a nőkhöz való viszonyát már elejétől idegesítőnek tartottam. Mostanra már minden róla bejátszott jelenet idegesítő számomra, pedig higgyétek el, igyekszem a jó oldalát is meglátni, de ez már sehogy sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!