Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet, hogy a mai adás...

Hogy lehet, hogy a mai adás után is még sokan Béci-pártiak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amit leírok, nem csak arra vonatkozik amit Béci Alekosznak mondott, hanem a való életben, sok hasonló helyzetre! Magyarországon, az írigység, és a gyűlölet hatalmaskodik! Minden embernek meg van adva a lehetőség, hogy tanuljon, dolgozzon. Milyen jogon mondta Béci mindazt Alekosznak? Az ő szüleinek nem volt megadva talán a lehetőség, hogy dolgozzonak, és házat vagy lakást vegyenek? Mehettek volna iskolába is, még ha időnkénti munka mellett, amivel besegítettek volna a szüleiknek! Ahogyan sokan mások is csinálják! Nem nyafogni kell, és azt nézni, hogy gyorsan, könnyen, bárhogyan pénzhez jussunk! Próbáljunk szorgalmasan tisztességesen, ha kevesebb összeghez is, pénzhez jutni! Nem kell írigykedni Alekoszra, mert szülei egy életen át tisztességes, és sok munka árán megadták gyerekeiknek amit csak lehetett! Egyszerű munkás családból származom, de szüleim tisztességesen, és sokat dolgoztak, hogy testvéremmel eggyüt iskolába járhassunk, és meg legyen mindenünk! Minden forintot gondosan beosztottak! Nem nyafogni, írigykedni és gyűlölködni kell, hanem gondosan megtervezni életünket, munkába nem válogatni és tiszteségesen pénzt keresni! A munka nem szégyen. Most az országban lévő helyzet miatt férjem mérnök létére nem szégyenli, hogy kőműves segédmunkásként dolgozik! Sajnos, ma már sokan tisztességtelenül, és undorító módon akarnak pénzhez jutni!
2011. márc. 11. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! én nem érvelni akartam az egészséges fogsorral - bár még azt is tehetném. Ha esetleg nem olvastad volna a válaszok között Gigi külsejére vonatkoztatott nem éppen ízléses beszólást, arra szerettem volna reagálni.

Egyébként nem értem mire vonatkozik a szülők becsületes munkájáról szóló leírásod? Tulajdonképpen ki ellen és ki mellett szól?

2011. márc. 11. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:

13:43.

na ez egy jo kerdes erre en is kivancsi lennek kire utalt a tanulassal es a munkaval kapcsolatban?

2011. márc. 11. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért? Mit csinált Béci? Csak végre megmondta ALekosznak a tuti, amit eddig senki sem mert!
2011. márc. 11. 17:23
 15/18 A kérdező kommentje:
A stílus nem mindegy tudod? A stílus. El lehet mondani úriemberként meg cigány stílusban is, ahogy Béci tette.
2011. márc. 11. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"akinek legalább van egészséges fogsora"

Ez egy érv? Hát őszintén mondom, hogy gratulálok!

A komment megírásának időpontja: ma 11:29

Na ennél szánalmasabbat itt még nem láttam. Nektek meg aki Béci és Gigi ellen vagytok, az az érvetek, hogy Büdös cigányok, és Giginek zabért kiáltó lófeje van. Most bezzeg, hogy más azt mondja, van egészséges fogsora, mert nem ALKOHOLISTA. Nézzük már meg, kit viselnél el apádként jobban, azt akinek ló feje van, vagy azt aki alkoholista? Szerencsétlen. Ehhez gratulálok őszintén.

2011. márc. 11. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ezen az egészséges fogsor érven irtó jót röhögtem,köszi annak aki ezzel érvelt,már megérte! :D
2011. márc. 11. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Na szóval, még egyszer megpróbálom elmagyarázni a nehezebb felfogású egyéneknek az egészséges fogsorú jelzőt: Gigit lófejűnek tituláljátok, gondoltam talán ez talán a kicsit méretesebb fogai miatt teszitek, mert más egyéb miatt nem értem, miért lenne az? Viszont ezzel együtt is egészen helyes lány - még a méretesebb fogai ellenére is, ami egyébként szép egyenletes, fehér, ép és ápolt. Persze el tudom képzelni, hogy az ő fejét kritizáló embereknek ennél sokkal szebb, ápoltabb és kifogástalanabb feje van, egész biztos nem lehetne semmibe belekötni a külsejét illetően.

Tehát: ne olyan negatív jelzőkkel illessünk másokat, amiről az illető egyáltalán nem tehet, ráadásul nem is igaz. Főleg ne olyan valaki tegye ezt, aki gondolom még ő maga sem nyert meg egyetlen szépségversenyt sem!

Persze vannak olyan külső tulajdonságok, amit az ember általában tud befolyásolni, mint például a testének formálása. Ezt, aki nem lusta dög, az meg is teszi, de van aki csak siránkozik, hogy mennyire szerencsétlen, mert őt minden nő visszautasítja, irigy a kisportolt testű emberek sikerére, viszont ő maga egy lépést sem tesz, hogy megpróbáljon változtatni szánalmas külsején, bár ezt megtehetné, ha nem lenne olyan végtelenül lusta.

2011. márc. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!