Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Én látom rosszul vagy most mi...

Én látom rosszul vagy most mi van?

Figyelt kérdés

(vv Anikó)

Eleinte azt mondta hogy ő Király L. Norbi mindig tetszett neki,de ugye Norbi mondta hogy kapcsolatban van... (kialakulóban..)

Utána jött Béci,akinek szerelmet vallott...

azután VV. Olivér,akiért szabályosan megőrült azzal a kifogással hogy mindig ő volt az aki tetszett neki és meghal érte... Aztán L.L. Juniorral is kavart valamilyen szinten... de aztán abból nem lett semmi...

Aztán ugye jött ez a rettentő kétszínűsége... Zsófi kiesett... variál össze vissza most azt próbálja bemagyarázni,hoigy ő megőrül ha nem jön vissza a Szandika... hát akkor megőrülhet mert Béci fog vissza jönni... szerintem .. de ez most nem ide tartozik... a lényeg hogy VV ANIKÓ EGY KÉTSZÍNŰ RIBANC.

2011. márc. 10. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A legeljéről lehagytad, hogy Király L. Norbi előtt még azt is mondta, hogy neki kint van valakije.
2011. márc. 10. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
jól látod ,egy szarkavaró ,büdös ribanc
2011. márc. 10. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazatok van.
2011. márc. 10. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
csak abban tévedsz, hogy Béla megy vissza, mert nem fog
2011. márc. 10. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Leszögezem az elején, hogy én utáltam a kinti életben Anikót (van is rá okom).De bent teljesen normális szerintem.Mert 3 hónap alatt 3 "szerelme" volt bent?Istenem a legtöbb fiatal csajnak is van ennyi "szerelme" ráadásul kint a való életben...nemhogy egy eléggé érdekes szituációban.

Félreértés ne essék, én nem védem Anikót, de nem vetem el azt a dolgot sem, ha például én lennék bent, lehet én is "szerelmes" lettem volna ennyi emberbe...ez csakis beállítottság kérdése.(Mellesleg szerintem Szandi is "szerelmes" volt Oliba és Bécibe is, plusz ő is elvolt L.L. Juniorral)

2011. márc. 10. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Anikó a fiatal kora ellenére a legnagyobb manipulátor a villában.

Mindig eléri,hogy a hisztijei után még odamennek hozzá bocsánatot kérni.

Ma a Laci ment hozzá,pár napja a Béci.Mondjuk ott nagyon lebukott.Sírt meg minden,amikor meg Béci elnézést kért,majd kiment,lehetett látni Anikó arcán a sunyi öntelt vigyort és a sírást is mintha elvágták volna.

Az meg ahogy kigolyózta Olivért,tényleg teljesítmény.

Szerintem nem szerelmes ő senkibe sem.Manipulál és játszmázik.Isten mentsen meg egy hasonló nőtől az életben.

Viszont így nézőként megmondom őszintén valamilyen szinten tetszik,hogy ilyen szinten képes hü-lyére venni szinte mindenkit odabent.

Egy embert nem tudott az úja köré csavarni az Erzsit.

Az az egyszerű parasztgyerek az elején felismerte,hogy miféle nőszemély is ez.

2011. márc. 11. 00:32
 7/7 A kérdező kommentje:
hát mindenkivel egyet értek,engem az Anikó annyira fel tud húzni,hogy lassan lemondok a Való világról...:D
2011. márc. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!