Béci végre megmondja Alekosznak, megalázza a görög isteneteket hajrááá?
1.) "Úgy hogy eddig a párnapig örülj még Bécinek ameddig bent van. Mert szombaton takarodik haza!!!
:D"
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 19:28
---------------------------------------------------------.............----------..........----------
2.) "Oszthatjátok Alekot, úgy is ő fogja megnyerni a VV4-et.És azután dumáljatok!"
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:50
a két válaszoló egy és ugyanaz az személy!
és ha úgy jön be a megérzése, jóslata a másodikként idézett válasza is mint az első, akkor a szavaival élve "dumálunk"! már, dumálhatunk is!
Utolsó :
Tévedésben vagy! :)
Én vagyok a mai 12:50-es válaszoló.
Oszthatjátok Alekot, úgy is ő fogja megnyerni a VV4-et.És azután dumáljatok.
A másik az nem én vagyok, attól hogy az a válaszoló is 71%-ban hasznos válaszokat ad mint én, azt nem jelenti az hogy egy , és ugyan az a személy!
:)
ez a videó a VALÓ-világi? ...Alekoszt, az INTELLIGENS magyar (és külhonban élő) NŐK BÁLVÁNYÁNAK, zeng, görög isteni (ZEUSZ-i, Δίας) olümposzi ....dicshimnusz!
Tisztelt hölgyeim és uraim!
kéretik, figyelmesen megtekinteni!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:11 üzenném tőlem jöhet Alek úgy is bukok rá mert aranyos és cuki és....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!