Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen igazán értékelhető...

Milyen igazán értékelhető tulajdonságot lehet Alkeszoszban találni?

Figyelt kérdés
Nekem már olyan herótom van tőle, hogy néha már fizikai rosszullétem van a látványától és viselkedésétől. A tegnapi műsorban kibontakoztatta a zsugori zsidó természetét is, ami alapvetően jellemzi a kinti életben is. A nőnapi meglepetéshez való hozzáállása is gusztustalan volt, pelenkás sztriptízéről már nem is beszélve. Én visító frászt kaptam volna, ha csak hozzám ér is, és nem csak a lárva testétől, sokkal inkább a visszataszító természete miatt utáltam már végképp meg. Szomorú, hogy olyan sokan intelligensnek tartják ezt az embert.
2011. márc. 10. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos (mivel felteszem lány vagy) a lányokat mindig csak a jópasika tudják értékelni. Jó lehet Alek túlzásba visz dolgokat, ebben egyetértek, viszont benned semmiféle empátia nincs felé, nem tudod milyen lehet így élni a világban, hogy minden nő elutasítja elküldi őt, még mielőtt meghallgatná. Emiatt alakít ki maga körül bástyákat, amiket te még visszataszítóbbnak látsz.

Sokkal több fantázia van abban az emberben, sokkal emberibb mint az a gyökér Béla, de hát ez titeket nem izgat egyáltalán, a lényeg hogy jól nézzen ki. Fogadok ha Béla úgy nyalt volna mint alek, akkor visszanyaltál volna, nem hogy hányingered lenne.

Sajnos az X faktor is itt lett elb@szva hogy mindig a jól kinéző faszi nyeri. De ez van.

2011. márc. 10. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
fú van pár helyesírási hiba, de mind1
2011. márc. 10. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Joa kerdes,keves a valasz.:)

Ugy latom mint te.Nekem Alekosz udvarlasi stilusa nem tetszik,ez a minden not leszolitok,kedveskedek neki dolog nalam nem jon be.Elsosorban nem a kinezetevel van bajom,mert az meg hagyjan,de ez a szoveg meg a nagy szavak,szamomra inkabb nevetseges mint ferfias.

2011. márc. 10. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Én semmit nem találok benne ami értékelhető lenne.
2011. márc. 10. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Talán az,h 32évesen ilyen sokra vitte:):):)
2011. márc. 10. 16:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem elsősorban a külseje miatt visszataszító, bár ha az egyik legfőbb tulajdonsága, a lustasága nem akadályozná benne, akkor még azon is sokat javíthatott volna már. Ezzel a hozzáállással, hogy minden útjába akadó nőre rámászna az első mondat után, egyetlen valamire való nőt sem fog meghódítani, még akkor sem, ha a rá jellemző fellengzős, okosnak álcázott, de valójában nagyon bugyuta szövegével köríti is. Inkább szánalmat keltő személyiség, aki önző, zsugori természetével még rátesz erre egy lapáttal. Nem hiába nem volt eddig a kinti életben nem csak barátnője, de még barátja sem. Most sajnos ez a műsor furcsa módon sztárt csinált belőle, és a szavazatokat is beküldő nézők elég tág rétegét bolondította magába. Ráadásul - a szintén a nagytudású - Olivér ráérősen szervezi a nagy Alekenyó kampányát az értelmes rajongók körében. Most éppen Szandi mellett kampányol a Bele Valóban, aki szintén gusztustalan módon járt el a kiválasztás-kihívás szerepben. Örülök, hogy egy értelmesebb ember - a Kasza Tibi - egy kicsit helyre rakta, bár nem valószínű, hogy ért belőle.
2011. márc. 10. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, úgy tűnik más sem talált benne semmi értéket!
2011. márc. 11. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!