jajj nagyon kemények vagytok.. én nem nézem..peace(utolsót idéztem -.-
2011. márc. 10. 16:03
13/17 anonim válasza:
De amúgy miért nem hiszed el, hogy nem nézzük? Nem vagyunk álszentek. Nem tetszik, nem értünk vele egyet, tehát nem nézzük. Olyan, mintha azt mondanám: ne légy álszent, meg se próábld tagadni, hogy drogozol. Te is hülyének néznél, hiszem ismeretlenül semmi okom azt feltételezni, hogy drogozol.
2011. márc. 11. 22:12
14/17 anonim válasza:
És ha nem nézed? Ki nem szarja le? Nem neked szólt a kérdés, senki nem kíváncsi arra, hogy NEM nézed. Tartsd meg magadnak, vagy mondd el a haverjaidnak, hogy képzeld én nem nézem a VV-t.
Engem minden idegesít, amit Gigi csinál. Főleg, mikor feltupírozza a haját a feje tetején, és úgy vigyorog.. Tényleg mint valami Lótündér..
2011. márc. 11. 23:07
15/17 JulesM111 válasza:
Qrvaidegesítő, sőt irritáló, meg egyépb negatív dolgot tudok írni erre.
Szerintem ma zavarjuk haza a Bécit, majd utána úgyis kiviszik a Gigi, Jerzy, Laci félkegyelmű "taktikázós", bújkáló bagázs tagjait.
Engem az irritál, hogy a Gigi, Laci, Jerzy életképtelen emberek még mindig bent vannak, és esélyük van nyerni.
2011. márc. 12. 11:07
16/17 anonim válasza:
Ez még nem is lenne baj, ez nem zavarna, de az hogy amikor akármilyen vita, vagy beszélgetés van, olyan pofákat tud vágni hogy az hihetetlen. Olyankor amikor vágja a pofákat mindig oda vágnák a szájába. Aztán majd csak leszokna róla.
2011. márc. 12. 15:56
17/17 anonim válasza:
Őszintén szólva engem ugyanígy b@sz fel az alkesz viselkedése, jobban mondva a sok hülye ember, akinek az tetszik. Igazából én szégyenlem is, hogy nézem és idegesítem magam emiatt a műsor miatt, és ha az a degenerált marha nyeri meg, akkor még honfitársaimat is szégyellhetem - legalábbis a szavazó réteget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!