Barátok közt: Miért utálja a Hanna a Balázst?
Mert mikor először találkoztak a rózsában, akkor Balázs biliárdozott, és kiment a mosdóba, így ott hagyta a játékot. Ezután Hanna odament és elkezdett játszani. Balázs meg neki áll raplizni, hogy ő még játszani akart, menjen onnan a Hanna. A lány felajánlotta, hogy játszanak együtt, de Balázs nem akart, így azóta fújjnak egymásra.
2011. márc. 8. 21:44
2/12 anonim válasza:
Mert a forgatókönyvben ez van megirva:))
2011. márc. 9. 00:40
3/12 A kérdező kommentje:
Másodiktól kérdezem, hogy te talán csak olyan történeteket olvasol el, nézel meg a moziban, tévében, amelyek valós történetből készültek? Vagy esetleg vetemedtél már arra, hogy fiktív történetet ismerj meg? Aligha hiszem, hogy az előbbi. Tehát innentől kezdve próbálj meg uralkodni magadon, és ne köss bele, hogy én egy szappanoperában, vagy éppen a Háború és békében nem értek valamit.
Köszönöm.
...mert elég mamlasz feje van.
2011. márc. 9. 08:53
5/12 anonim válasza:
A második vagyok és a válaszom,igen,csak olyanokat nézek,aminek van valóság alapja,meg van értelme,mert az ember már kinő egy idő után a mese világból és főleg épp eszű ember nem néz ilyen értelmetlen kisze-kusza baromságot,mint a mai szappan operák!Vannak kivételek is,mert ami az M1-en megy,az a kóreai fil,az nagyon jó és van értelme,van kezdete és vége,van üzenete!De nekem nehogy már azt mond,hogy a barátok közt üzen valamit!?Ettől százszor többet ért a szomszédok,az legalább a mindennapi dolgokkal foglalkozott!De hogy igazat is adjak neked,mindenki abban leli meg örömét,amiben akarja,ha te ebben,akkor ÁMEN!
2011. márc. 9. 11:07
Nem a Hanna a Balázst, hanem Hanna Balázst.
2011. márc. 9. 11:11
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben van, megértelek, de akkor se kötekedj azokkal, akik ilyeneket kérdeznek, mert a sz@rt is mindig nézni fogja valaki, ezen nem tudsz változtatni.
Aki pedig a névelőbe kötött bele: mifelénk a többség így használja, ez nem számít hibának.
Attól még helytelen. Ez az eredménye annak, hogy ezekben a sorozatokban mindenki "a" Miklós, "a" Nóra....
2011. márc. 10. 08:42
am a hanna az az a akiscsaj aki rámaradt klaudiára?
és balázs az az a fiú akit ő az a nő nevekl akinek a kisfia az a máté?
2011. márc. 19. 15:04
Szerintem a kérdező Duántúli :dd. Én is az vagyok,és egyszer beszéltem egy Tiszántúli barátnőmmel,akinek olyan voltaz "a" a név elé,mintha idegen szó lenne így :). Állítólag mi dunántúliak ilyenek vagyunk :')
2011. júl. 15. 17:46
Kapcsolódó kérdések: