Szerintetek ki az aki ellen Szandika tuti visszajönne?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 20:10
1/8 anonim válasza:
Ő egy olyan botrányos alak, hogy a nézők látni akarják. Majdem mindenki ellen megnyerheti a párbajt. Szerintem.
4/8 anonim válasza:
Jerzy , Laci, Gigi, Anikó. És még azt is megmerem kockáztatni hogy Béci ellen is vissza menne.
6/8 anonim válasza:
Laci, Gigi, Jerzy. Anikó ellen nem biztos, mert meglepő, de úgy vettem észre, hogy eléggé kedvelt. Viszont Szandika fénykora eléggé leáldozott az utóbbi viselkedése miatt. Éva ellen szerintem kiesne, mert az Alekosz rajongók is valamennyire nyomatnák Évát.
7/8 anonim válasza:
Jerzy, Laci, Gigi, talán Anikó.
Éva ellen csak remélni tudom (főleg, ha vele megy majd párbajozni).
8/8 anonim válasza:
Alekosz ellen vesztene 100%, Évával és Anikóval sztem szoros lenne, de talán nyerhet, de nemsokkal... Laci, Jerzy, Gigi pedig olyna könnyű ellenfél lenne Dika számára.... Béci viszont nehéz ügy, sokan megutálták, de Dika sem a nézők kedvence. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!