Igaz lehet, hogy a vv. Lakók IQ tesztje értékelhetetlenül alacsony volt, és kozmetikázták a pontszámokat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 09:37
11/16 tetris válasza:
Az én tesztem 86 lett. Megcsináltam mégegyszer, akkor meg már 108. Úgy látszik egy tök vagyok. Megyek, és megölöm magam!
12/16 anonim válasza:
Nézz rájuk, kapásból 8év szigorított.
13/16 anonim válasza:
Az én tesztem 86 lett. Megcsináltam mégegyszer, akkor meg már 108. Úgy látszik egy tök vagyok. Megyek, és megölöm magam!
Tok logikus hogy masodszorra nagyobb eredmenyt kapsz.
A menza honlapjan irja is hogy ne csinald meg 2* mert az mar nem valos eredmeny.
14/16 anonim válasza:
Éppen a Jerzsi miatt lett gyanús. Bután bámult a semmibe, majd megkérdezte, hogy már irni kell?
Ha figyeltel volna,mindegyik villalakonak volt egy ugymond"lovesem sincs mivan" vagokepe.
Szerintem nem manipulaltak,mi ertelme lenne?
15/16 anonim válasza:
Talán szégyellték,hogy szellemi fogyatékosokat mutogatnak.
16/16 A kérdező kommentje:
Ez jó!!!!
2011. márc. 10. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!