Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most mit pattog Eva meg...

Most mit pattog Eva meg Alekosz a taktikan mikor ok is ugyanezt csinaltak?

Figyelt kérdés

Ugy fel vannak haborodva mintha ok nem ezt csinaltak volna.

Persze tok jo lett volna ha Oli kinhagyja Becit,csak ez nem sikerult es mostmar mindenki szanalmas aki ezt csinalja.

Az nem lett volna szanalmas ha Eva kihivja Jerzyt?Mert mindenki tudja hogy Evanak o nem ellenfel,de annyi mersz nincs benne hogy azt hivja ki akit oly regota hangoztat hogy kiviszi.

2011. márc. 7. 08:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

12:28

Evanak eleg sok valsztasi lehetosege lenne,kivihetne Gigit,Anikot,Szandikat,mindegyikkel volt konfliktus es utalja oket allitolag."

Igen,de őket erősnek tartja. MIért baj az ha játékba akar maradni és az általa gyengébbnek vélt embert hívja ki?

2011. márc. 7. 23:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen "gyáva", és hívjon ki gyengébbnek gondolt ellenfelet, hogy biztosabban játékban maradjon, merthogy ez is a cél, minthogy hetekig azt hangoztassa, hogy ki akar menni. Arra senki nem kíváncsi, nem ezért lett beszavazva.
2011. márc. 7. 23:40
 23/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,azt meg kulon hogy mindenki normalisan valaszolt es nem lett vita.
2011. márc. 8. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!