Mit gondoltok az IQ teszt eredményéről? VV
Én biztos voltam benne, hogy nem Aleknak lesz a legjobb. Ővé lett a 2. legrosszabb. Persze nem azt mondom, hogy ő buta lenne, de azok után , hogy ő butázta, h.ülyézte le Jerzyt ez így kínos. Pedig sok ember őt tartja a legokosabbnak, csak azért , mert tud idézgetni, és a filmek miatt választékosan is beszél. Mikor megkérdezték, hogy ki tudja mit jelent az intelligencia, akkor is neki állt valami szép egész mondatnak, pedig az sem jött be neki.
Jerzy a buta, mert nincs valami nagy szókincse, de hát ez még nem azt jelenti, hogy valaki nem értelmes ember. Gondoltam, hogy Laci lesz az 1., de Évát tippeltem 2.-nak, mondjuk Anikón sem lepődtem meg, mert ő a suli héten is jól teljesített.
Viszont az durva volt Évától, hogy mikor Jerzy mondta a saját eredményét, akkor beszólt neki, hogy azta ez biztos?
Szerinted az IQ teszt megmondja, hogy ki mennyire intelligens? Az iq teszt bizonyos képpeségget tud mérni pl matematikai gondolkodás, asszociációs készség, de egy ember intelligenciáját nem tudja meghatározni.
Intelligenciát nem lehet tesztekkel megmérni.
".Laci Amit mutat,annál több a 105 ,de ha azt nézem,hogy mi az állása,akkor kevés."
Ja, ezt amúgy szépen mondtad.
Én 2x csináltam meg IQ tesztet, először 112 lett máskor meg 88. Most akkor hülye vagyok vagy nem vagyok hülye? Vagy elvesztettem az intelingenciámat a kettő között? Egy IQ teszt nem feltétlenül mondja meg hogy mennyire vagy inteligens. Függ attól hogy hogyan ülsz neki. Ha fáradt vagy vagy fáj a fejed stb biztos rosszabb lesz, mert nem tudsz figyelni se.
A villalakóknál szintén ezt bele kell számolni.
Tudtam hogy Alek nem a legjobb lesz, pedig ő a kedvencem. Én Évára és anikóra tippeltem volna.
Jerzy pedig nem buta, meg hülye meg stb, ezt nem tudom miért kell mindenkik hajtogatnia, már nagyon unom.
Amúgy szerintem jól teljesítettek, mind 90 fölött volt, szóval nekem semmi problémám az eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!