Akik beirjatok, hogy kit akartok tovabb latni a VV4-ben, szvaztok is? Vagy csak irjatok a kedvencet, de nem koltekeztek?
most én is küldök egyet,ha Évára kell szavazni :)
meg reménykedek benne h megnyrem az x10 mini-t :)
Egyebkent az Oli kontra Béci párbajra is feltehetően szavaztam volna, de amikor Oli azt mondta, hogy aki szereti őt, az nem szavaz rá, az megváltoztatta. Szóval szerintem azért tényleg sok múlott azon.
(Nem mintha magyarázkodnom kéne, de egyébként Bécivel sincs semmi bajom, inkább csak a csodás csapata miatt szerettem volna, ha kiesik. Hogy kicsit visszavegyenek az arcukból.)
Eddig még nem szavaztam, mert nem éreztem veszélyesnek egy olyan párbajt sem, ahol, olyan volt kint aki a kedvencem.
Ha odakerül a sor szavazok.
Amúgy a többség csak leírja kit szeret, de szavazni nem fog sose, ezért nem fogja Alekosz nyerni a VV-t mert hatalmas rajongótábora fele nem szavaz, és ennek egy része nem is fog szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!