Nah mennyire félelmetes?
2011. márc. 6. 15:52
1/7 anonim válasza:
Én kiskoromban láttam ezt a filmet, nagyon be voltam szarva tőle, mindig féltem, nehogy megjelenjen nekem Kayako, de azóta felnőttem, és már csak röhögök az akkori énemen :D
2/7 Thurston válasza:
Kisgyerekként is inkább csak röhögtem az ilyesmiken. Egyetlene gy film van, aminek voltak viszonylag kellemetlen mellékhatásai egy ideig: MEgszólít az éjszaka. És ennyi. Az ilyen klasszikus értelemben vett horrorok meg szerintem tuti viccnek vannak kitalálva alapból is.
3/7 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,h. ezek a japán horrorok nekem félelmetesebbnek tűnnek,a fene tudja miért de mindig jobban félek tőlük,pedig már lassan 28 leszek és szinte ilyen filmeken nőttem föl.
4/7 Thurston válasza:
A klasszik japán horroroknak egyébként attól eltekintve, hogy ijesztőnek azokat sem gondolom, általában legalább van egy jellegzetes sötét hangulata. (A kérdés tárgyát képező filmet mondjuk közel sem sorolnám a "klasszik japán horror" kategóriába. Túl populáris ahhoz.)
5/7 anonim válasza:
Nekem 28 éves fejjel is félelmetes, de én félős vagyok:)
6/7 anonim válasza:
27 vagyok, de a mai napig éjjel a kistehén baby lámpám mellett alszok, mert ez a Nő kísért, és a nyávogós kisfiú. Amúgy ebben tényleg van valami, hogy a japán horrorok valahogy sokkal ijesztőbbek, sokkal ridegebbek, és hihetőbbek! Kár volt rákattintanom erre a kérdésre. Miért nem inkább a láncfűrészest tetted ki? :S
7/7 anonim válasza:
Nemtudom valamiért nekem ezek a formák mindig is félelmetesek voltak. :S Mint pl. a körböl a kislány.:D Ma is kicsit se ijedtem meg kiraktam ezt a képet háttérnek hogy az unoka hugomat mehijesszem és elfelejtettem erre este odaültem a géphez ne mkaptam szivrohamot >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!