Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Klikkesedj vagy Kultúrcsürhe?

Klikkesedj vagy Kultúrcsürhe?

2011. márc. 5. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

klikk

de amugy nezz mar korbe, annyi ilyen kerdes van, youtube`on is sokkal tobb nezetsege van.

2011. márc. 5. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
VV összefoglalóban a cigó csujjogatás lett a győztes 72%-al (Kultúrcsürhe). Ha ennek bármi köze van a kultúrához? GAGYI!
2011. márc. 5. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem Alekoszt és Évát, de a kultúrcsürhe tényleg gagyi volt.... Hát, hiába, én Kasza Tibit sem említeném egy lapon Juniorral, ami a zenei szakmai tudást illeti... Junior csapatát nem kedvelem, de azt kell mondanom, az élvezhető kis szám lett, persze az érdem egyedül a mentoré és a modern technikáé...
2011. márc. 5. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kulturcsürhének jobb volt a szövege. A Klikknek pedig jobb volt a ritmusa, látványosabb volt, de nagyon gagyi volt a szöveg, semmi humor nem volt benne, gyenge volt, hangjuk nem volt (mondjuk a másik csapatban is csak Aleknak meg talán Giginek volt vmilyen hangja, de a Klikkben mind sz@r volt).
2011. márc. 5. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Klikk :)
2011. márc. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!