Most mit háborogtok ezen. Szerintetek minek vették fel és havították fel mindenki hangját? Azért hogy élőben hamisan énekeljenek?
2011. márc. 4. 20:50
12/19 anonim válasza:
Szinte gondoltam hogy valamit elbasznak majd benne,
és rögtön jött is Anikó aki lekéste a playback-et
az eddigi kis részletek alapján Juniorék száma tetszett mert az az nem mulatós zene volt ami már lerágott csont
De így az egészet egyben hallgatva már Kasza Tibiéké jobban tetszik, ötletesebb, nem annyira erőltetett.
2011. márc. 4. 20:50
13/19 anonim válasza:
Balázs úgy értette az "élő"-t, hogy élőben kapcsolták a villát, és adták elő a "dalokat". Láthattuk, hogy előre felvették, és feljavították a dolgokat. Egyébként ugyanezt csinálja a magyar könnyűzenei életben nagyon sok zenekar. Pl. Groovehouse Judy élőben olyan hamisan nyomja, hogy borzalom hallgatni. Amúgy mégis milyen jól szólt, ugye? Bár ez most még így sem hangzott jól. :) Katasztrófa volt, de jót nevettem.
2011. márc. 4. 21:19
14/19 anonim válasza:
Anikónak nincs hangja, Laci bömböl, Béci csak rappelni tud, Gigi, Éva, Szandi, Jerzy: GÁZ. Az egész csapatból csak Alekosz tud énekelni, de ebben a HAMIS szörnyűségben ő is elveszett.
2011. márc. 4. 22:17
15/19 anonim válasza:
Szerintem azért Alekosz mellett , Anikó is ott van a toppon.
Már mint hangilag.
;)
2011. márc. 4. 22:46
16/19 anonim válasza:
én csak úgy szakadtam hogy mennyire elbaszták és hogy mennyire látszódott hogy playback XD
2011. márc. 5. 07:50
17/19 anonim válasza:
Szerintem Balázs azért mondta hogy élőben adják elő mert bekapcsoltak élőbe a villába.nem?xD
2011. márc. 5. 09:47
18/19 anonim válasza:
Szerintem egyertelmu volt hogy nem nyomjak eloben,maskepp minek vettek volna fel az egeszet?
A klikk meg hagyjan de K.csurhe borzalmas volt.
2011. márc. 5. 11:25
19/19 anonim válasza:
"Balázs úgy értette az "élő"-t, hogy élőben kapcsolták a villát, és adták elő a "dalokat". "
Látod, tök gáz, hogy meg kell magyarázni a kijelentéseiket.
Amúgy az anikótól hányingerem van, meg a lacitól is, szóval nem tudok választani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!