Véleményed szerint ki fogja megnyerni a VV4-et?
Figyelt kérdés
NE azt írd, akit szeretnél, hanem aki szerinted a legerősebb!2011. márc. 4. 15:12
11/22 tetris válasza:
Én azt szeretném, ha a kerekfejű Laci nyerne.
12/22 anonim válasza:
Alekosz vagy Éva.
De inkább Alekosz szerintem.
16/22 anonim válasza:
Alekosz, a férfiaknak amúgy is több esélye van megnyerni az eddigieket is pasik nyerték, nem véletlenül. A nők nagyon lejáratják magukat.
17/22 anonim válasza:
Szerintem a két favorit közül (Béci, Alek) az egyik kiesik hamarosan, a másik döntős lesz, de egy uncsi, kevésbé népszerű akárki nyeri. Anikóra vagy Lacira tippelek :/ Bár utálom mind a kettőt.
18/22 anonim válasza:
Az mekkora lenne,ha Éva nyerne mások pedig Alekra,Bécire vagy Anikóra,Lacira gondolnak/tippelnek. :P
20/22 anonim válasza:
Sajnos az az érzésem, hogy a lárvaképű Alkesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!