Szereted VV Évit? Szerinted meddig marad a játékban, miért?
Én kedvelem. Nélküle és Alek nélkül nem is lenne érdemes nézni a műsort.
Szerintem az első háromban benne lesz.
Utálom.
Undorító,hisztérikus alkoholista.
Remélem,mielőbb kiesik.
Az egyik ok,hogy ritkán nézem a műsort,hogy nem vagyok kíváncsi a Boglyafejű piás őrjöngéseire.
Ő lesz a következő, párbajra kihívott fél!
(nem kiválasztott) ... és 100%, hogy ezúttal kinn is marad!
Kedves utolsó!Miért gondolod így?
Szerintem egyébként kiválasztott lesz,vagy pedig Alekra rakják.
Kedves kérdező!
Azért gondolom, hogy nem kiválasztott lesz, mert ha az lenne, Ő a lehető leggyengébbet vinné ki párbajra, akivel szemben lenne esélye a visszatérésre (bár, nem mellékesen, már vagy 5x Ő is kinyilatkozta, hogy haza akar menni! Legutóbb az apját hívrta, hogy vigye haza, amikor aletosz haverja a fenekét bírálta...) és ezt a többi "korcsma" lakó is tudja, legalább is, nagyon remélem!
Ha egy erős (nagy szavazóbázissal rendelkező) kiválasztott viszi ki, biztosan kinn is marad! (ha rajtam múlik 1000%!) ...nem fogok bánkódni miatta.
Rühellem! iszik, bagózik, drogozik...
VV Évi hazudik! ("szokásosan, mint mindig! sorra bukik le a hazugságaival, kezdve a PlayBoy állítólagos felkérésével és folytatva az alábbiakkal:")
video:
http://www.youtube.com/watch?v=-BOzsomXK7U&feature=player_em..
Ezért a megnyílvánulásáért, ami bőven kimeríti a nagy nyílvánosság előtti rágalmazás tényét, plusz a jó hírnév megsértéséért, Havas tanár úr, jogi úton vesz elégtételt, ha Évike drága kijön a villából... (ingyen-pia boltjából).
még ez is...?
1 hét teljes, cigaretta és alkohol megvonást alkalmaznék, a viselkedéséért a villalókkal szemben, pár óra elteltével, őrjöngve rohanna ki a villából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!